EDIFICI VODAFONE

Presentem a continuació aquest important projecte, que es suma a una llista de grans treballs realitzats
amb l'empresa Metàl·liques Barceló.
El nou edifici situat a l´Av. de les Corts Valencianes, a la ciutat de València, seu corporativa de l'operadora de telefonia mòbil Vodafone.

vidresif-vidrios-grandes-dimensiones
vidresif-vidrios-grandes-dimensiones

"Les oficines del futur"

" Una de les oficines més modernes a nivell mundial es troba a València i pertany a l'operadora de telefonia mòbil Vodafone.
L'edifici compta amb més de 3.500 metres quadrats on innovació i sostenibilitat es donen la mà per a crear un ambient de treball que afavoreixin la creativitat i la col·laboració."

20minutos, veure notícia
Economia3, veure notícia

vidresif-vidrios-grandes-dimensiones
vidresif-vidrios-grandes-dimensiones

Un edifici de nova construcció, firmat per Aicequip arquitectura & enginyers que ha volgut reflectir els valors de la marca, amb unes modernes oficines que han estat etiquetades com les oficines més modernes d'Espanya.
Més de 3.500 m², i en una de les avingudes amb major projecció de la ciutat de València. La façana de l'edifici compta amb una doble pell amb deployé perforat i un mur cortina amb vidres tècnics Vidresif.

"Reducció del 40% en el consum energètic"

Amb l'objectiu d'arribar als màxims nivells d'eficiència i sostenibilitat, els materials utilitzats en la construcció no porten químics, compta amb una il·luminació LED d'alta eficiència i tancaments d'altes prestacions.

vidresif-vidrios-grandes-dimensiones
vidresif-vidrios-grandes-dimensiones

Vidre de capa selectiva 62/33

KSIFsuperplus 6T6T.acústic 0,76mm /16/ 44. acústic 0,63 mm

Vidres d'altes prestacions per a respondre a les exigències d'aïllament tèrmic i protecció solar del projecte.
A més, d'un alt nivell d'atenuació acústica amb una composició en el vidre aïllant amb dos laminats acústics.
El vidre exterior s'ha trempat per a evitar que es puguin trencar pel xoc tèrmic.


Utilizamos cookies analíticas, técnicas, propias y de terceros para ofrecer un servicio de gran utilidad y evaluar el rendimiento del mismo con el fin de mejorar tu experiencia como usuario. Puede usted aceptar estas cookies haciendo clic en “Aceptar y seguir navegando” o si desea más información haciendo clic en “Más información”.