vidresif-vidrios-grandes-dimensiones

Hospital Universitari Biogénopôle

Marsella

IDSIF és creativitat sense límits.
IDSIF és la línia, completament integrada en les instal·lacions de Vidresif, per a la producció de vidre imprès vitrificat d'última generació. El vidre imprès és cada vegada més habitual en l'arquitectura i construcció.

A continuació, us presentem un gran exemple amb el projecte realitzat en la nova façana envidrades per a l'Hospital Universitari Biogénopôle, a Marsella (França).

vidresif-vidrios-grandes-dimensiones
vidresif-vidrios-grandes-dimensiones

Un nou edifici sanitari en el qual s'ha dissenyat una doble pell en la part inferior (3 plantes) de la seva façana principal.
Aquesta doble pell està formada per vidres impresos IDSIF, que creen un joc de transparències i llums com si es tractés d'un gran organisme viu, vist a través d'un gegant microscopi.

Impressió digital IDSIF, sobre vidres laminats de 4,55m d'altura formats per dos vidres temperats (HST) de 12mm de gruix cadascun, amb laminatge SentryGlass.
Una gran feina i instal·lació dirigida per SECM SAS, amb un total de 420m² de façana envidrada suspesa sobre una complexa xarxa de cables i subjeccions, que permeten el correcte manteniment durant tot l'any.

vidresif-vidrios-grandes-dimensiones
vidresif-vidrios-grandes-dimensiones

Industrial:
SECM SAS


Utilizamos cookies analíticas, técnicas, propias y de terceros para ofrecer un servicio de gran utilidad y evaluar el rendimiento del mismo con el fin de mejorar tu experiencia como usuario. Puede usted aceptar estas cookies haciendo clic en “Aceptar y seguir navegando” o si desea más información haciendo clic en “Más información”.