VIDRESIF&VANCEVA


Descobreix la nova resposta per a l'arquitectura actual amb vidres de colors


Vidresif compta amb la confiança i col·laboració de les principals signatures internacionals, per a oferir solucions tècniques amb les màximes prestacions, tant en seguretat, aïllament, com en el disseny.

L'estètica, les infinites possibilitats de color i les noves solucions en vidres tècnics són un gran exemple de la recerca i el desenvolupament que l'empresa industrial Eastman Chemical Company, fabricant del PVB VANCEVA ofereix amb les seves butirals de nova generació, on Vidresif els incorpora en la seva ampia gamma de solucions en vidre laminat per a atorgar resultats únics.Tria el teu color


The mobile version of the Color Selector Tool is available on the Vanceva website. Please tap here to continue.


Inspiri's amb les làmines de color de Vanceva.

El color és molt important en el disseny arquitectònic. Els colors poden estimular-nos o relaxar-nos, transmetre missatges i estats d'ànim. Ara hi ha una manera molt fàcil d'omplir amb color els seus dissenys i exhibir la seva brillantor. Benvinguts a un nou món de color. Benvinguts a Vanceva!


Disseny arquitectònic amb millor color

En el principi va ser la llum. Ara la llum és color. Amb les làmines de PVB de colors Vanceva®, es poden crear dissenys d'una gran bellesa estètica. I, al mateix temps, aportarà molt més que color al vidre. Incorpori al seu projecte lluminositat, bellesa, estètica i utilitat, és a dir, totes les qualitats que el acristalamiento de color aporta al disseny arquitectònic.


Una nova paleta de possibilitats

Amb Vanceva, arquitectes i dissenyadors inclouen el vidre en els seus dissenys com mai havien fet abans, gràcies a la combinació dels 16 colors de base es poden obtenir més de 17.000 tonalitats de vidre permetent crear ambients totalment personalitzats, incloent opcions transparents, translúcides i opaques. De fet, cap altra làmina de PVB ofereix la gamma de vidre laminat acolorit que ofereix Vanceva.

Vanceva aporta tota una nova estètica tant en aplicacions interiors com en exteriors, inclosos balcons, murs cortina, atris, claraboies, particions, sales de reunions i portes de vidre.


Més informació en www.vanceva.com

El color que busqui, en tota la nostra gamma

Utilizamos cookies analíticas, técnicas, propias y de terceros para ofrecer un servicio de gran utilidad y evaluar el rendimiento del mismo con el fin de mejorar tu experiencia como usuario. Puede usted aceptar estas cookies haciendo clic en “Aceptar y seguir navegando” o si desea más información haciendo clic en “Más información”.