#p

AVÍS LEGAL

Legal
El domini: www.vidresif.com és propietat de l'empresa VIDRESIF, S.L., amb el CIF B-17.403.304. El domicili fiscal de l'empresa és c. del Treball, 7-13 · 17846 PORQUERES (Girona) - També pot posar-se en contacte amb nosaltres en el T. 972 580 721 F. 972 580 286 o l'e-mail: info@vidresif.com


Propietat intel·lectual i industrial:
La totalitat del contingut d'aquest lloc web està protegit per drets de propietat industrial i intel·lectual que l'usuari d'aquest lloc web ha de respectar. Queda prohibida la reproducció, excepte per a ús privat, la comunicació o distribució dels materials inclosos en aquest lloc web sense autorització expresa de VIDRESIF, S.L.


Responsabilitat en els enllaços:
VIDRESIF, S.L. inclou en el seu lloc web tot un seguit d'enllaços a pàgines dels seus clients i proveïdors, únicament amb la intenció de fer publicitat dels treballs efectuats per encàrrec d'aquests. VIDRESIF, S.L. no es fa responsable de les informacions comercials contingudes en aquests llocs o de qualsevol dels serveis o pràctiques que es vinculin o relacionin amb les pàgines web enllaçades.


Protecció de dades:
De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l'informem de que les seves dades personals són incorporades en fitxers titularitat de VIDRESIF, S.L. amb la finalitat de poder atendre adequadament les seves peticions d'informació i elaborar els pressupostos que pugui sol·licitar-nos. Per exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició que contempla la Llei pot dirigir-se mitjançant carta a c. del Treball, 7-13 · 17846 PORQUERES (Girona) , Ref. Protecció de dades.


ÚLTIMES NOTÍCIES


Utilizamos cookies analíticas, técnicas, propias y de terceros para ofrecer un servicio de gran utilidad y evaluar el rendimiento del mismo con el fin de mejorar tu experiencia como usuario. Puede usted aceptar estas cookies haciendo clic en “Aceptar y seguir navegando” o si desea más información haciendo clic en “Más información”.