#p
Sostenibilitat i qualitat en 19.600m²
EDIFICI CAJAMAR PITA - ALMERIA

Situat a l’avinguda de la Innovació del PITA (Parque Industrial y Tecnológico de Almería), i presidint l’accés al mateix, l’edifici empresarial de Cajamar Caja Rural resulta un dels motors del desenvolupament tecnològic de la província d’Almeria i el primer amb aquestes modernes característiques arquitectòniques.

900 treballadors, 8 plantes i 19.600m²

L’edifici d’oficines acull a més de 900 treballadors, compta amb cinc plantes en superfície
i tres més sota terra
, i un total de 19.600 metres quadrats.

Vidresif s’ha encarregat de proporcionar els tancaments de vidre de tot l’edifici, que compleix els màxims estàndards de qualitat i sostenibilitat quant a materials i concepte constructiu, al mateix temps que destaca per la seva flexibilitat funcional i polivalència, contribuint a la màxima eficiència de treball de l’espai.


Motor de la innovació per l’economia almerienca

Amb un singular i funcional disseny, aquest projecte utilitza recursos sostenibles i aprofita al màxim la llum solar que penetra a través de les grans vidrieres de la seva façana. A més, a través d’un modern sistema de taulers de fusta, es preserva la privacitat de les oficines, es controla l’entrada de rajos solars a l’interior i s’atribueix un magnífic acabat estètic.

L’edifici s’ha convertit en un referent en innovació, que utilitza tecnologia d’última generació i serveis altament funcionals, amb la instal·lació d’una xarxa de fibra òptica d’altes prestacions i l’accés a subministraments de qualitat.

L’edifici de Cajamar Caja Rural al PITA ha estat un dels projectes reconeguts a la gala dels
VIII Premis d’Arquitectura i Disseny de Porcelanosa Grupo, celebrada a l’hotel Ritz de Madrid.

Vidrios de grandes dimensiones Vidresif Vidrios de grandes dimensiones Vidresif Vidrios de grandes dimensiones Vidresif Vidrios de grandes dimensiones Vidresif Vidrios de grandes dimensiones Vidresif Vidrios de grandes dimensiones VidresifFotografies realitzades i cedides per David Frutos


ÚLTIMS PROJECTES