VIDRESIF, vidre laminat, vidres proteccio solar, vidres aillament acustic, vidres aillament termic, vidres de seguretat, solucions tecniques en vidre
#p

FINESTRELLES SHOPPING CENTER

El nou centre comercial d'Esplugues de Llobregat

El centre comercial Finestrelles compta amb una superfície total de 40.500m² distribuïts en cinc plantes: 25.700m² d'àrea comercial, 350 destinats a oficines, 2.200 per a àrees de restauració, 12.000 per a una zona d'ús residencial i la resta repartit entre els serveis, diferents magatzems i zones de pas i trànsit.

L'equipament està situat al sector de Ca n'Oliveres, al barri de Can Vidalet d'Esplugues de Llobregat, i s'inclou en l'àmbit sud del Pla Porta BCN. Per la seva situació, té previst rebre una gran afluència de públic de procedència anglosaxona que, sumats als habitants de la localitat, faran del centre comercial un dels més visitats d'aquesta zona de Barcelona.

DURABILITAT I EFECTIVITAT

Per la seva concurrència, aquest projecte requeria de materials d'alta qualitat i llarga durada que no propiciessin un deteriorament accelerat. Per això, Vidresif ha participat en aquesta construcció amb tancaments tècnics en vidre baix emissiu i d'altes prestacions, que complementen la singularitat del projecte i resolen les necessitats d'un centre d'aquestes magnituds i característiques.

vidresif-vidrios-grandes-dimensiones

Vidresif, especialista en vidres de grans dimensions,
segueix la seva estratègia ecològica
amb solucions tècniques
que maximitzen l'estalvi d'energia i
de recursos gràcies a les seves
elevades prestacions aïllants.

La sostenibilitat i el respecte per l'entorn s'han tingut en compte al llarg de tot el procés de l'obra, cosa que ha permès obtenir la certificació BREEAM (Building Research Establishment Environmental Assessment Methodology). BREEAM és el mètode d'avaluació de sostenibilitat líder al món per a projectes de planificació mestra, infraestructura i edificis.

L'Ajuntament d'Esplugues de Llobregat i els promotors del Finestrelles Shopping Center donaran prioritat al comerç de la ciutat per iniciar els seus negocis i escollir la ubicació del local al centre. Així, es destinen 5.000m² de la seva superfície a la petita botiga a més de facilitar mitjans de publicitat a l'interior i exterior.

Vidresif s'enorgulleix de participar en un projecte en el que s'impulsi i es fomenti el comerç local,
a més de suposar la creació de milers de llocs de treball que es gestionaran
a través de la Borsa de Treball de l'Ajuntament d'Esplugues.

vidresif-vidrios-grandes-dimensiones

ÚLTIMS PROJECTES