#p
Disseny, innovació, qualitat i sostenibilitat
CONCESSIONARI MERCEDES-BENZ - VIC

En aquest nou projecte, construït a la ciutat de Vic (Barcelona), s'ha pres com a punt de partida l'emplaçament i la relació de l'edifici amb l'entorn, una visible zona al costat de l'autovia C-17 i la C-25.

Aquesta construcció dóna resposta a les necessitats més bàsiques i funcionals de la multinacional Mercedes-Benz, amb un espai diàfan que elimina les barreres arquitectòniques i es fusiona perfectament amb l'exterior.

MÀXIMA SOSTENIBILITAT I EFICIÈNCIA ENERGÈTICA

L'empresa Colomer- Rifà, responsable d'aquest projecte, està especialitzada en l'elaboració d'obres en els àmbits de l'arquitectura, l'enginyeria, l'urbanisme i el medi ambient. Juntament amb MORA Vidres i Complements, van compartir la missió de crear un alt valor afegit, emfatitzant en els paràmetres d'habitabilitat i sostenibilitat, incorporant grans finestrals d'alta eficiència energètica amb vidres tèrmics de baixa emissivitat de Vidresif.

El vidre, sostingut amb una moderna perfileria d'alumini minimalista, és el principal protagonista d'aquest edifici, permetent una total transparència, lluminositat i nitidesa al seu interior.

Per tal d'afegir més prestacions al projecte, Vidresif ha proporcionat vidre aïllant d'alta qualitat, amb la màxima estanquitat tèrmica i acústica, complint amb les més rigoroses exigències de la normativa espanyola.


LÍNIES FINES I ELEGANTS

Les línies arquitectòniques d'aquesta nova nau destaquen per la seva simplicitat i elegància, centrant-se en la qualitat dels seus materials, la funcionalitat de l'espai i una combinació cromàtica en blanc i negre.

Aquest projecte de recent construcció, compta amb una àmplia zona d'exposició de vehicles d'última generació, a més de tres tallers de manteniment i reparació. Gràcies a la transparència de la façana principal, el lluminós i diàfan interior de l'edifici es fon amb l'extens aparcament exterior, equipat amb carregadors per a vehicles elèctrics.

Aquestes instal•lacions compten amb els més moderns i innovadors serveis, així com les solucions que millor s'adapten a les necessitats que requereix un projecte d'aquestes característiques.
ÚLTIMS PROJECTES