VIDRESIF, vidre laminat, vidres proteccio solar, vidres aillament acustic, vidres aillament termic, vidres de seguretat, solucions tecniques en vidre
#p

Cellers Paniza

Modernitat i funcionalitat, representant els valors del celler

El prestigiós celler aragonès Cellers Paniza ha renovat les seves instal·lacions al sud de la província de Saragossa amb una nova línia de disseny. Aquest nou i modern edifici, d'uns 4.000 m2, se situa en una regió excel·lent per a la creació de vins gràcies al seu especial clima i les seves vinyes centenàries.

L'empresa industrial Ventacan ha confiat en Vidresif per a proporcionar tots els vidres tècnics de les façanes i els tancaments exteriors de les diferents estades.

vidresif-vidrios-grandes-dimensiones

El projecte ha estat liderat per l'arquitecta Marta González amb l'objectiu d'atorgar una nova línia de disseny singular a l'arquitectura corporativa d'aquesta empresa. El seu treball sempre ha estat orientat en la persecució de l'excel·lència, realitzant una arquitectura de qualitat. La intervenció inclou la creació de noves oficines, la botiga i les naus de producció i emmagatzematge.

VOLUMS I VIDRE

Per a aquestes instal·lacions, s'ha projectat un volum principal que alberga la zona d'oficines i sales de reunions. Es tracta d'un element de pedra blanca amb un volum en volada que en el seu interior acull la sala de tastos de doble altura.

Per ser la façana més exposada al sol, s'ha insistit a proporcionar un bon control solar perquè es pugui treballar còmodament en el seu interior. Els tancaments de la façana s'han realitzat amb un vidre aïllant SolarSIF SunGuard Solar Grey 20 8 Temperat, cambra d'aire de 16 mm i vidre interior KSIF 66.6, amb un nivell de seguretat P5A.

vidresif-vidrios-grandes-dimensiones

El volum vertical de pedra negra conté la botiga destinada a la venda de les ampolles que produeixen els Cellers. La resta del conjunt inclou les naus d'embotellat i emmagatzematge que es troben connectades amb les naus de producció i que confereixen aquest caràcter més horitzontal al conjunt, permetent unes circulacions de personal optimitzades per a un bon procés productiu.

Els volums exteriors s'han plantejat amb jocs de geometries i textures, que potencien els efectes de la llum sobre els diferents espais. Els interiors s'obren visualment sobre totes les estades, permetent una major obertura visual i global de tot l'espai. Per a potenciar aquest efecte, s'han instal·lat superfícies envidrades de mur cortina de vidre translúcid molt suau, amb un lleuger grau de transparència per a permetre la percepció de l'exterior i interior.

vidresif-vidrios-grandes-dimensiones

El conjunt de volums es pot percebre des de la carretera de Saragossa i es troba acompanyat d'un enjardinament que afavoreix el disseny de forma coherent amb la façana, jugant amb quiebros de textures i espècies vegetals que atorguen dinamisme al conjunt.


ÚLTIMS PROJECTES