EVENTSIF 2018
Publicada el 29/01/18


Vidresif presenta EVENTSIF 2018, el nou programa anual d’esdeveniments i accions dirigides a arquitectes, interioristes, industrials i a tots aquells professionals que busquen els millors resultats arquitectònics; a més del compromís, seguretat i eficiència que proporciona Vidresif amb les seves solucions tècniques en tancaments de vidre de grans dimensions.

L’empresa industrial inicia una nova i ambiciosa etapa participant en els principals esdeveniments de tot Espanya i oferint jornades pròpies on s’incideix en les últimes tendències del sector, noves exigències i propostes que resolguin qualsevol petició arquitectònica.

Si desitja assistir a alguna de les nostres jornades o rebre més informació, si us plau, envïi’ns un mail a comunicacio@vidresif.com

CALENDARI D’ESDEVENIMENTS 2018

FEBRER2018

ARCHITECT @ WORK BARCELONA
Per primera vegada, Vidresif participarà a ARCHITECT@WORK presentant les seves innovadores solucions tècniques en vidre, un exponent de la seva tecnologia d’última generació amb vidres TOTALSIF i altres aplicacions.

14 i 15 FEBRER
STAND Nº 28
CCIB BARCELONA. CCIB. Plaça de Willy Brandt,
11-14, 08019 Barcelona

www.architectatwork.es

MARÇ2018

SEMINARI PROFESSIONAL – EIVISSA
La realització d’aquest seminari té com a finalitat reunir tècnics, arquitectes i industrials en un mateix espai i estimular la reflexió, la crítica, el debat i l’acció conjunta.

8 i 9 MARÇ
De 11h a 14h (Brunch inclòs)
LLOC PER CONFIRMAR

JORNADA TÈCNICA – ANDORRA
Vidresif, amb la col·laboració de MoraBanc, reforça la seva presència a Andorra organitzant una trobada 100% formativa en un territori que, per la seva adversa climatologia, requereix tancaments tècnics amb altes prestacions aïllants i de seguretat.

21 MARÇ
De 16h a 21h (Cocktail inclòs)
Sala d’actes MoraBanc
Av. Meritxell, 96
AD500, Andorra la Vella

SETEMBRE2018
TOUR VIDRESIF 2018

Obrim les portes de Vidresif per realitzar un recorregut per les nostres modernes instal•lacions i reservar un espai per facilitar el networking i fomentar la creació de nous projectes.

DATA PER CONFIRMAR
Carrer del Treball, 7
17846 Mata-Porqueres, Girona

NOVEMBRE2018
VETECO MADRID

Vidresif serà present a VETECO, el saló professional amb més projecció internacional de la finestra, façana i protecció solar celebrat a Espanya.

13 – 16 NOVEMBRE
IFEMA. Av. Partenón, 5,
28042 Madrid

EQUIPBAIE – PARÍS
Vidresif visitarà EQUIPBAIE 2018 de París, un magnífic aparador per a consolidar i reforçar la presència de l’empresa industrial al mercat francès i sumar-se a les noves solucions del vidre tècnic a nivell internacional.

20-23 NOVEMBRE
París Porte de Versailles, Hall 1
Place de la Porte de Versailles,
75015 París, França

Forma part de la revolució en solucions tècniques de vidre i suma’t al programa #EVENTSIF

Si desitja assistir a alguna de les nostres jornades o rebre més informació, si us plau, envïi’ns un mail a comunicacio@vidresif.com

OBRIM LES PORTES AL NOSTRE CONEIXEMENT