A+SIF. Aquest mes presentem a Marià Castelló Arquitectura
22/03/23

Aquest mes presentem en el nostre apartat especial estudis d’arquitectura a Marià Castelló Arquitectura

El reconegut estudi liderat per Marià Castelló, Premi Ramón Llull 2023, el màxim guardó que atorga la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

“Conèixer, entendre, respectar i…, només llavors, intervenir”

La trajectòria...

Seguir llegint
Vidresif present en el nou edifici d’oficines Landmark
20/03/23

Vidresif present en el nou edifici d’oficines Landmark, situat en el Districte 38 Parc empresarial urbà de Barcelona, en col·laboració amb Barceló Arquitectura Metàl·lica.

Dissenyat pel reconegut estudi BCA (Blanch + Conca Arquitectura), el nou edifici Landmark combina l’àmplia experiència en gestió d’edificis amb tendències de...

Seguir llegint
Especial Vivendes singulars, amb vidres d’altes prestacions.
15/03/23

Vidres tècnics i de gran dimensió 5+5/20N/8 Trempat Sunguard SN 70 35.

Projecte de Metal·lúrgiques Germans Ballester

Correderes amb fusteria en alumini firmades per Cortizo, incloent COR VISION PLUS amb sòl integrat, pilars integrats en fusteria i baranes de vidre.

VEURE EL PROJECTE

Seguir llegint
Habitatges que expressen l’amor a la terra i a la mar
08/03/23

Un minuciós i encertat projecte d’habitatge unifamiliar que combina la complexa topografia amb les infinites vistes a la mar Mediterrània.

Un projecte que reinventa un “refugi enfront de la mar” elevant al màxim confort, tranquil·litat i benestar amb les últimes solucions tècniques i constructives, sense, per això, respectar el...

Seguir llegint
ESPECIAL RESIDENCIAL: LUDWIG BINICAUBELL
06/03/23

Cada dilluns, un blog #EspecialsHabitatgesSingulars.

Habitatges que uneixen les últimes solucions en construcció, interiorisme i tecnologia, on el vidre tècnic i de gran dimensió és l’element protagonista en tots els espais.

Projectes que recullen la seva màxima expressió en paratges espectaculars com és l’illa de Mallorca, on hem...

Seguir llegint
Jornada tècnica InsideSIF en les instal·lacions de Metàl·liques Grabalosa
06/03/23

 

El divendres passat vam organitzar una formació amb l’equip tècnic-comercial de Metàl·liques Grabalosa, en les seves instal·lacions de Bellcaire d’Empordà (Girona).

Una jornada dirigida per Agustí Bulbena (Director Tècnic/Qualitat de Vidresif) on es van tractar, en persona, diversos temes específics del vidre d’altes...

Seguir llegint
ESPECIAL RESIDENCIAL: VILA PLATÍ
27/02/23

 

Encara que el fred ens recorda que encara estem a l’hivern, a poc a poc el dia es va allargant… i sense voler, inconscientment, comencem a pensar en la primavera.

Volem dedicar aquestes setmanes, fins a l’inici de la primavera, un especial “Projectes residencials”.

En els últims anys, l’arquitectura residencial de luxe ha elevat...

Seguir llegint
STONESIF, arquitectura i interiorisme en vidre
07/02/23

Vidres impresos amb l’última tecnologia que superen fins a la pròpia realitat.

Presentem la nova col·lecció de vidres d’altes prestacions impresos amb textures i matisos naturals. Pedra, marbre, granit, roca,… dissenys totalment personalitzats que obren una nova dimensió en l’arquitectura i interiorisme.

Textures naturals sobre vidre...

Seguir llegint
NEIXEN ELS PREMIS VIDRESIF DE PORQUERES PER A DISTINGIR ELS MILLORS TREBALLS DE RECERCA
02/02/23

 

Ens complau comunicar-vos els nous  PREMIS VIDRESIF PORQUERES

Vidresif junt amb l’Ajuntament de Porqueres fem realitat  la 1ª Edició PREMIS VIDRESIF PORQUERES per a fomentar la recerca, innovació i treball en equip entre l’alumnat d’estudis postobligatoris de la comarca del Pla de l’Estany i fomentar treballs d’investigació...

Seguir llegint
Jornada tècnica InsideSIF en les instal·lacions de Calvià Balear Façanes
31/01/23

La setmana passada vam organitzar una formació amb l’equip tècnic-comercial de Calvià Balear Fachadas. Una jornada dirigida per Agustí Bulbena (Director Tècnic/Qualitat de Vidresif) on es van tractar, en persona, diversos temes específics del vidre d’altes prestacions.

El vidre de grans dimensions és avui el protagonista de la nova...

Seguir llegint
1 2 3 26

Utilizamos cookies analíticas, técnicas, propias y de terceros para ofrecer un servicio de gran utilidad y evaluar el rendimiento del mismo con el fin de mejorar tu experiencia como usuario. Puede usted aceptar estas cookies haciendo clic en “Aceptar y seguir navegando” o si desea más información haciendo clic en “Más información”.