Equipaments urbans: els espais que connecten a les persones.
Publicada el 14/03/19


ESPECIAL VIDRESIF
Equipaments urbans:
els espais que connecten a les persones.

Els equipaments urbans són importants per a les ciutats com a part de la creació d’un espai comú i públic, permetent la construcció de la ciutat i la ciutadania.

És una àrea d’actuació predominant de Vidresif, que ha intervingut amb els seus vidres de grans dimensions en una gran quantitat d’espais públics i equipaments destinats al funcionament de la ciutat en diferents àmbits: educació, cultura, salut, comerç, transport, esport, administració … d’aquesta manera, el seu treball al costat de professionals del sector de la construcció, ha aportat positivament al desenvolupament social i econòmic de les ciutats i al benestar de la comunitat.

Projectes / Casos d’èxit

Finestrelles Shopping Center. Un espectacular centre comercial a Esplugues de Llobregat (Barcelona) que ha promogut i fomentat el comerç local, i ha impulsat la sostenibilitat i el respecte per l’entorn a les seves instal·lacions i en tot el procés d’obra.
Vidre utilitzat: els objectius d’aquest centre eren aconseguir un extra en seguretat, amb vidres especialment resistents i de llarga durada; a més de l’ús de vidre baix emissiu que reforcés la idea d’espai respectuós amb el medi ambient.

Estació nacional d’autobusos d’Andorra. Aquesta estació d’autobusos és un referent turístic i el principal punt d’entrada i sortida de transport públic a nivell internacional.
Vidre utilitzat: s’han fabricat grans vidrieres que aporten llum natural a les instal•lacions, a més de vidres de seguretat que protegeixen de cops, possibles danys, intents de vandalisme, etc.

Ciutat de la Justícia a Múrcia. Aquestes oficines judicials s’han convertit en un referent de la zona, i destaquen per les seves espectaculars instal·lacions en què el vidre és el protagonista.
Vidre utilitzat: el vidre s’ha treballat per oferir un joc de llums, formes i textures que li aporten majestuositat. A més, s’han dotat les grans vidrieres de protecció solar per controlar la penetració de llum natural i l’estalvi econòmic i de recursos.

Pont de vidre a Andorra. Aquest pont de vidre s’ha construït sobre de la concorreguda Carretera General núm. 1 a Andorra, que requeria d’un pas per evitar riscos als vianants a l’hora de creuar-la.
Vidre utilitzat: es tracta d’una estructura totalment de vidre per la qual es requerien vidres temperats i laminats de seguretat i resistents al pes.

Biblioteca Montserrat Roig. Aquest edifici, un dels més emblemàtics de la ciutat, s’ha reformat fins convertir-se en el major centre de difusió i d’activitat cultural de la localitat.
Vidre utilitzat: la biblioteca compta amb una geometria abstracta que demanava vidres altament personalitzats, a més de vidres baix emissius que reforcessin l’eficiència i estanquitat de l’edifici.

RECOMANACIONS
Vidresif pot respondre a qualsevol requeriment en equipaments urbanístics, ja que compta amb diversos models que cobreixen diverses necessitats:
SOLARSIF, ideal per a zones amb gran exposició solar i que proporciona el control total sobre la il•luminació que entra en l’espai.
KSIF, vidres de baixa emissivitat que ofereix aïllament tèrmic i protecció.
ACUSTICSIF, per a zones de gran concurrència, el màxim aïllament acústic per a la teva tranquil·litat i confort.
• A més d’altres models com TSIF / LSIF (protecció i seguretat); VIDRESIF (aïllament tèrmic) o TOTALSIF (per a una protecció total).

Destaquem el nostre últim model ONSIF per a projectes singulars. La pel·lícula PDLC incorporada en aquest vidre permet canviar l’aparença del vidre: amb una simple corrent elèctrica, l’estat del vidre canvia de translúcid a transparent.

Vidresif treballa al costat dels d’arquitectes i industrials, que confien en la qualitat i professionalitat de l’empresa per intervenir en equipaments urbans amb un paper fonamental en el territori. L’objectiu de Vidresif és oferir les màximes prestacions en cadascun dels seus projectes i promoure el correcte ús dels espais, amb un alt valor estètic i funcional.

VEURE CATÀLEG