Vidresif, recupera la seva activitat a partir del 14 d’abril
Publicada el 10/04/20

Benvolguts senyors,

Finalitzat el període de suspensió de l’activitat productiva no essencial, regulada en l’RDL 10/2020, i tret que en els pròxims dies no hi hagi noves comunicacions oficials per part de l’estat, Vidresif recupera la seva activitat a partir del 14 d’abril, adoptant totes les mesures necessàries que garanteixin la seguretat dels nostres empleats, clients, proveïdors i col·laboradors en general, amb l’objectiu d’evitar la propagació del Virus.

Durant les pròximes dues setmanes, i a causa de la separació física per horaris del nostre personal tècnic i administratiu, la nostra centraleta telefònica estarà disponible de 8 a 14 hores.

Els nostres comercials no els visitaran mentre duri la situació d’alarma i en tot cas podran atendre’ls telefònicament.

Queda cancel·lada qualsevol visita a la nostra fàbrica de clients i proveïdors, qualsevol comunicació haurà de ser telemàtica o telefònica.

En el cas de considerar imprescindible qualsevol relació personal s’hauran d’adoptar totes les mesures de protecció que tinguem publicades en la nostra empresa.

VIDRESIF reprendrà la seva activitat amb l’objectiu de mantenir els compromisos adquirits amb vostès i qualsevol mesura que respongui a causes majors els seria comunicada.

Agraïm la seva comprensió amb el desig que aquesta situació els afecti el mínim possible i puguem superar-la amb promptitud.

Atentament.


Utilizamos cookies analíticas, técnicas, propias y de terceros para ofrecer un servicio de gran utilidad y evaluar el rendimiento del mismo con el fin de mejorar tu experiencia como usuario. Puede usted aceptar estas cookies haciendo clic en “Aceptar y seguir navegando” o si desea más información haciendo clic en “Más información”.