Espectacular pont de vidre | ESPECIAL ANDORRA
Publicada el 07/02/19

pont de vidre Andorra Vidresif Barcelo
Vidresif presenta un nou projecte a Andorra, reflex de la bellesa, la transparència i la protecció.
Vidresif ha fabricat vidres d’alta resistència i seguretat amb vidres temperats i laminats per a aquest modern pont de vidre, que ofereix les màximes prestacions als usuaris.

Aquest projecte respon a una necessitat que reclamava la ciutadania, per mitigar els riscos que comportava travessar la concorreguda Carretera General Núm.1 abans de la construcció del pont a nivell.

Es tracta d’un disseny no invasiu que permet la màxima protecció davant les inclemències del temps, i permet gaudir de la bellesa del paisatge en els dies assolellats. El projecte guanyador ha estat adjudicat al despatx d’enginyeria Suport Enginyers Consultors. L’industrial Barceló, expert en construccions metàl·liques, ha confiat amb la professionalitat de Vidresif per subministrar els vidres de tot el projecte.

VEURE PROJECTE

Tags: Andorra, proyecto,

Utilizamos cookies analíticas, técnicas, propias y de terceros para ofrecer un servicio de gran utilidad y evaluar el rendimiento del mismo con el fin de mejorar tu experiencia como usuario. Puede usted aceptar estas cookies haciendo clic en “Aceptar y seguir navegando” o si desea más información haciendo clic en “Más información”.