FINALITZADA LA REMODELACIÓ DE LA SEU DEL CAMPUS DE BARCELONA
Publicada el 20/11/18


La seu principal d’EADA Business School ja ha finalitzat la Fase II de la seva remodelació. La façana de l’edifici, en què Vidresif ha jugat un important paper, estarà definitivament renovada al desembre de 2018.

La reforma integral del Barcelona City Centre Campus ha avançat segons el calendari previst. Aquest estiu s’ha acabat la segona fase, el que ha permès que ja es trobin disponibles tots els espais de l’edifici: auditori i foyer (en planta -1), àgora (a la planta d’accés al campus, on a més de la recepció es s’habilitarà una zona per a visites), Knowledge Center (planta 1), aules (planta 2a fins a la 7º) i cafeteria (planta 8), a més de les escales laterals i ascensors. La nova façana correspon a la fase 3 i s’executarà en desembre 2018.

S’ha construït un edifici intel·ligent i sostenible de 4.000 metres quadrats en el qual els estudiants gaudiran d’espais més amplis, amb millores acústiques -fonoabsorbencia a les aules i climatització silenciosa- i adaptats a les persones amb mobilitat reduïda.

Molt aviat anunciarem la inauguració d’aquest nou edifici, que compta amb les últimes i més modernes prestacions.


Utilizamos cookies analíticas, técnicas, propias y de terceros para ofrecer un servicio de gran utilidad y evaluar el rendimiento del mismo con el fin de mejorar tu experiencia como usuario. Puede usted aceptar estas cookies haciendo clic en “Aceptar y seguir navegando” o si desea más información haciendo clic en “Más información”.