NOU PROJECTE: Finestrelles Shopping Center
Publicada el 17/10/18


El nou centre comercial d’Esplugues de Llobregat

La construcció d’aquest centre comercial es va iniciar el 2016 i té previst acabar-se a finals d’aquest any. Aquesta obra en ple rendiment compta amb una superfície total de 40.500m² distribuïts en: 25.700m² d’àrea comercial, 350 destinats a oficines, 2.200 per a àrees de restauració, 12.000 per a una zona d’ús residencial i la resta estarà repartit entre els serveis, diferents magatzems i zones de pas i trànsit.

DURABILITAT I EFECTIVITAT
Per la seva concurrència, aquest projecte requeria de materials d’alta qualitat i llarga durada que no propiciessin un deteriorament accelerat. Per això, Vidresif ha participat en aquesta construcció amb tancaments tècnics en vidre baix emissiu i d’altes prestacions, que complementen la singularitat del projecte i resolen les necessitats d’un centre d’aquestes magnituds i característiques.

Vidresif s’enorgulleix de participar en un projecte en el que s’impulsi i es fomenti el comerç local, a més de suposar la creació de milers de llocs de treball que es gestionaran a través de la Borsa de Treball de l’Ajuntament d’Esplugues.

VEURE TOT EL PROJECTE


Utilizamos cookies analíticas, técnicas, propias y de terceros para ofrecer un servicio de gran utilidad y evaluar el rendimiento del mismo con el fin de mejorar tu experiencia como usuario. Puede usted aceptar estas cookies haciendo clic en “Aceptar y seguir navegando” o si desea más información haciendo clic en “Más información”.