NOU PROJECTE: Restaurant La Tagliatella
Publicada el 16/10/18

La Tagliatella, la cadena líder especialitzada en gastronomia italiana d’alta qualitat, ha obert un nou restaurant a Sant Just Desvern (Barcelona). Es tracta d’un espectacular edifici amb una superfície interior de 395m² més 121m² de terrassa, un projecte liderat per l’estudi GRAM arquitectura i urbanisme.

AÏLLAMENT TÈRMIC I PROTECCIÓ SOLAR
Vidresif ha proporcionat el seu model KSIF Plus per al sistema de mur cortina del menjador principal. KSIF Plus és el model de vidre amb capa selectiva referent en el mercat, que atorga el màxim aïllament tèrmic, protecció solar i transparència. A més, s’ha jugat amb vidres baix emissius opacificats, per augmentar la protecció contra els rajos de llum i garantir el confort dels comensals.

El cub de vidre s’ha dissenyat amb un sistema de portes corredisses que connecten l’interior amb la terrassa i aporten una ventilació idònia al restaurant. A més, l’alt nivell de transparència dels vidres de Vidresif donen una gran lluminositat a tot el local que, juntament amb la seva tradicional decoració, contribueixen a crear un clima perfecte per a degustar l’àmplia varietat de propostes de la carta de La Tagliatella.

VEURE PROJECTE