Premien La Casa Retina, una col·laboració amb Vidresif
Publicada el 04/06/18

premios arquitectura coac girona
Un total de 47 propostes s’han presentat als Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona 2018 que, per 21è any consecutiu, ha convocat la Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC).

L’entrega de premis de la convocatòria es va celebrar el passat divendres 1 de juny a la seu de la Demarcació de Girona del COAC (Plaça de la Catedral, 8). Un acte públic amb gran participació, que va reunir a professionals del sector i les obres més destacades d’aquest any.

Vidresif ha participat com a patrocinador oficial d’aquest esdeveniment, donant valor a l’arquitectura local i als arquitectes de la comarca. A més, Vidresif es plau d’anunciar que el projecte guanyador, la Casa Retina d’Arnau Vergés, compta amb tancaments tècnics de vidre de Vidresif. Podeu veure el projecte aquí.

 


Utilizamos cookies analíticas, técnicas, propias y de terceros para ofrecer un servicio de gran utilidad y evaluar el rendimiento del mismo con el fin de mejorar tu experiencia como usuario. Puede usted aceptar estas cookies haciendo clic en “Aceptar y seguir navegando” o si desea más información haciendo clic en “Más información”.