PROJECTE EADA | ESPECIAL ARQUITECTES
Publicada el 12/02/19

Presentem l’últim projecte de Vidresif a Barcelona: la moderna seu d’EADA Business School. Després de tres anys de remodelació, EADA Business School ha finalitzat la renovació integral del Barcelona City Centre Campus, una nova seu corporativa que s’ha convertit en un dels principals centres de negoci de la ciutat.

Vidresif ha fabricat els vidres de la façana principal de l’edifici a més dels vidres aïllants de les separacions interiors, formades per dos laminats acústics. La façana principal està formada per dues pells, un interior tipus mur cortina amb vidre aïllant i una exterior formada per centenars de lames de vidres de colors.

L’encàrrec del projecte s’ha realitzat l‘estudi d’arquitectura B-CDB ARQUITECTURA, fundat pels arquitectes Humbert Costas i Carlos Durán, i neix de la necessitat de reformar la imatge i l’accessibilitat de l’escola existent.

Amb les prestacions que s’han proporcionat en aquesta rehabilitació, s’ha aconseguit un edifici intel·ligent i sostenible de 4.000m2 en el qual els estudiants gaudiran d’espais més amplis, amb millores acústiques i amb un aspecte canviant, elegant i modern.

VEURE PROJECTE
CONEIX ELS ARQUITECTES


Utilizamos cookies analíticas, técnicas, propias y de terceros para ofrecer un servicio de gran utilidad y evaluar el rendimiento del mismo con el fin de mejorar tu experiencia como usuario. Puede usted aceptar estas cookies haciendo clic en “Aceptar y seguir navegando” o si desea más información haciendo clic en “Más información”.