Restaurant La Tagliatella
Publicada el 31/08/18

Autenticitat a l’interior i a l’exterior.

 Presents en el sector industrial, en l’arquitectura i el disseny, l’automobilístic i l’hoteler; Vidresif obre noves fronteres de negoci participant en projectes de restauració.

La Tagliatella, la cadena líder especialitzada en gastronomia italiana d’alta qualitat, ha obert un nou restaurant a Sant Just Desvern (Barcelona). Es tracta d’un espectacular edifici amb una superfície interior de 395m² més 121m² de terrassa, establint una capacitat per a 246 comensals en total (186 a l’interior més 40 a l’exterior).

El nou edifici de La Tagliatella està situat a l’avinguda del Pla del Vent núm. 1  de la població de Sant Just Desvern, a tan sols 10 km de Barcelona.

L’industrial responsable, Alumolins, s’ha encarregat de les estructures de ferro auxiliars per la fixació de les fusteries i vidres instal·lats. Aquesta obra, de nova construcció, està composta per una façana rústica que contrasta amb el modern cub de vidre que cobreix menjadors i cafeteria.

AÏLLAMENT TÈRMIC I PROTECCIÓ SOLAR

Vidresif ha proporcionat el seu model KSIF Plus per al sistema de mur cortina del menjador principal. KSIF Plus és el model de vidre amb capa selectiva referent en el  mercat, que atorga el màxim aïllament tèrmic, protecció solar i transparència. A més, s’ha jugat amb vidres baix emissius opacificats, per augmentar la protecció contra els rajos de llum i garantir el confort dels comensals.

El cub de vidre s’ha dissenyat amb un sistema de portes corredisses que connecten l’interior amb la terrassa i aporten una ventilació idònia al restaurant. A més, l’alt nivell de transparència dels vidres de Vidresif donen una gran lluminositat a tot el local que, juntament amb la seva tradicional decoració, contribueixen a crear un clima perfecte per a degustar l’àmplia varietat de propostes de la carta de La Tagliatella.


Utilizamos cookies analíticas, técnicas, propias y de terceros para ofrecer un servicio de gran utilidad y evaluar el rendimiento del mismo con el fin de mejorar tu experiencia como usuario. Puede usted aceptar estas cookies haciendo clic en “Aceptar y seguir navegando” o si desea más información haciendo clic en “Más información”.