Tour Vidresif 25 Aniversari
Publicada el 17/06/19

 

Aprofitant la celebració del 25 aniversari, l’empresa va organitzar pels convidats interessats, un tour l’endemà per les seves instal·lacions.
Durant el matí del divendres 14 de juny, més de 40 persones van poder gaudir de l’explicació tècnica de l’equip de Vidresif, que va recórrer tots els processos i instal·lacions per la planta de més de 8.000 m2, situada en la tranquil·la població de Mata-Porqueres (Girona).

L’arquitecte Agustí Bulbena, director tècnic i de qualitat de Vidresif, al costat del seu especialitzat equip, es van encarregar de liderar els diferents grups i conduir-los per cadascun dels diferents i complexos processos de fabricació del vidre tècnic i de grans dimensions
Els assistents van aprofitar per a resoldre alguns dubtes sobre l’ús i tipologia del vidre tècnic i els diferents requeriments per a les necessitats de cada projecte.

Una vegada finalitzat el recorregut, es va oferir un còctel informal en una lluminosa sala per a brindar i tancar aquestes dues especials jornades de celebració, que Vidresif ha organitzat amb afecte.

 


Utilizamos cookies analíticas, técnicas, propias y de terceros para ofrecer un servicio de gran utilidad y evaluar el rendimiento del mismo con el fin de mejorar tu experiencia como usuario. Puede usted aceptar estas cookies haciendo clic en “Aceptar y seguir navegando” o si desea más información haciendo clic en “Más información”.