Vidresif col·laborador dels Premis d´Arquitectura de les Comarques de Girona. Divendres 27 de novembre.
Publicada el 23/11/20

Vidresif col·laborador dels Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona, com cada any, donant valor a tots els professionals que participen per una arquitectura i edificació de qualitat i respecte pel nostre entorn. Agraïm el suport del Col·legi d´Arquitectes, que malgrat la situació actual que vivim, treballem junts, per presentar iniciatives i noves solucions en vidre d´altes prestacions, i el nostre habitual i proper assessorament tècnic a tots els arquitectes i professionals del sector.

A causa de la situació que vivim tots, l’edició d’enguany, es realitzarà en format online. L’acte es podrà seguir en línia a través de TV Girona (http://tvgirona.alacarta.cat/) i el portal web www.premisarquitecturagirona.cat aquest divendres 27 de novembre a les 19.30h.

Els animem que segueixin aquesta magnífica trobada professional, que recull la qualitat dels projectes de tota la Demarcació de Girona.


Utilizamos cookies analíticas, técnicas, propias y de terceros para ofrecer un servicio de gran utilidad y evaluar el rendimiento del mismo con el fin de mejorar tu experiencia como usuario. Puede usted aceptar estas cookies haciendo clic en “Aceptar y seguir navegando” o si desea más información haciendo clic en “Más información”.