Vidresif present a grans projectes de les Illes Balears.
Publicada el 11/07/17


Aquesta magnífica casa de luxe unifamiliar d’Eivissa, requeria vidres Vidresif KSIF PLUS, que aportessin el màxim aïllament tèrmic, acústic i protecció solar, amb total transparència.

Per a aquest vidre de grans dimensions (3400 x 3200), s’ha utilitzat el model KSIF PLUS 66.1/16/55.1. Es tracta d’un vidre amb una capa selectiva dotat de la màxima seguretat anti-trencament per una total protecció física, i que reuneix tots els requisits de seguretat i de qualitat necessaris que demana un tancament d’aquestes magnituds.

Resultats amb les màximes prestacions
Vidresif fabrica productes amb acabats excel·lents, que aporten la solució òptima davant de qualsevol circumstància. El seu servei tècnic i humà cobreix les majors exigències del mercat en projectes innovadors, personalitzant el seu servei per a adaptar-se a qualsevol necessitat, aportant una seguretat superior i els millors resultats en cadascun dels seus treballs.

Gracies a la confiança d’Aluminios y Maderas de Ibiza SL, empresa industrial responsable dels tancaments de l’habitatge, i a SAPA, encarregat de la perfileria minimalista d’alumini, Vidresif ha pogut col·laborar en aquest magnífic projecte, creant un espai diàfan, lluminós i espaiós, amb uns acabats òptims i amb tancaments de màxima seguretat.


Utilizamos cookies analíticas, técnicas, propias y de terceros para ofrecer un servicio de gran utilidad y evaluar el rendimiento del mismo con el fin de mejorar tu experiencia como usuario. Puede usted aceptar estas cookies haciendo clic en “Aceptar y seguir navegando” o si desea más información haciendo clic en “Más información”.