El nou Hotel-Boutique de luxe al cor de París


Vidresif va participar en la rehabilitació del nou hotel de 5* en el barri de l'Òpera de París

L'empresa francesa Pradeau Morin, especialista en les més importants rehabilitacions d'edificis històrics i monuments de patrimoni nacional francès, és la responsable del projecte del nou Hotel de luxe que acollirà el cèntric edifici de París.

L'històric edifici d'estil ArtDeco, construït en 1914, amb una espectacular façana modernista de Frantz Jourdain, està situat en la concorreguda i elegant cantonada del Boulevard donis Capucines i de la Rue Daunou.

El nou hotel de luxe comptarà amb una superfície de 12.000 m², amb 149 habitacions i suites, inclosa una suite presidencial, un spa fitness amb piscina, un centre de conferències i un saló de recepció polivalent, un restaurant bar amb vista té un pati vegetal, un bar en el terrat que ofereix una vista panoràmica del barri de l'Òpera i 49 places d'aparcament.

Una important rehabilitació, iniciada al març del 2018, firmada per un equip d'empreses especialitzat, liderat per l'estudi d'arquitectes B&B Architectes, al costat del interiorista Charles Zana, Saguez&Partners per a la zona Spa/Wellness i l'industrial DE PAEPE CHAUDRONNERIE, entre altres.

Vidresif s'enorgulleix d'haver comptat amb la confiança de DE PAEPE CHAUDRONNERIE, per a aquest referent projecte, que firmarà la prestigiosa cadena hotelera Inter Continental, sota el segell KIMPTON.

VIDRESIF, ha subministrat els vidres d'altes prestacions que s'han instal·lat en aquest emblemàtic edifici. Un laboriós treball de presa de mides i fidel respecte al disseny original d'orfebreria de tota la façana modernista realitzat per l'empresa DE PAEPE CHAUDRONNERIE al costat de les exigents directrius de l'estudi B&B que abandera l'arquitectura responsable, eficient i sostenible.

vidresif-vidrios-grandes-dimensiones

vidresif-vidrios-grandes-dimensiones

vidresif-vidrios-grandes-dimensiones
vidresif-vidrios-grandes-dimensiones

Vidres
d'alt rendimentCapa de protecció solar i tèrmica KSIF Superplus 70/35 combinada amb vidres laminats acústics i de seguretat, aportant així un nivell molt alt de prestacions i assegurant el confort total.

vidresif-vidrios-grandes-dimensiones

Arquitecte
B&B Architectes

Decoració de interior
Charles Zana & Saguez&Partners

vidresif-vidrios-grandes-dimensiones
vidresif-vidrios-grandes-dimensiones

Utilizamos cookies analíticas, técnicas, propias y de terceros para ofrecer un servicio de gran utilidad y evaluar el rendimiento del mismo con el fin de mejorar tu experiencia como usuario. Puede usted aceptar estas cookies haciendo clic en “Aceptar y seguir navegando” o si desea más información haciendo clic en “Más información”.