Hotel-Boutique

Tropical-Gavà

Vidresif

Tropical Barcelona és un nou Hotel – Boutique situat en la tranquil·la platja de Gavà. L'edifici, un antic restaurant, ha estat completament reformat en un luxós Beach Club i exclusiu hotel, situat en un paratge únic.


L'exclusiu hotel compta amb 12 suites de 50m², totes amb terrassa privada i 4 d'elles amb piscina, i una suite presidencial de 100m² amb piscina i terrassa privada. També disposa d'un restaurant totalment renovat amb infinites vistes a la mar, i una àmplia zona exterior amb jardí que limita a la platja.L'industrial Enmo Metall, dedicat a la metal·listeria, fusteria d'alumini i vidre ha dipositat la seva confiança en Vidresif per al subministrament de les diferents tipologies de vidre requerides per a la fusteria d'alumini, baranes, miralls i mampares.

VIDRES TÈCNICS, DISSENY I QUALITAT

Zones comunes

L'hotel ha estat minuciosament dissenyat per a recrear un ambient exclusiu, tropical i elegant, envoltat de vegetació i papers decoratius, amb un espectacular i original passadís que comunica amb les habitacions.L'original passadís
ha estat fabricat amb vidre extraclar, trepitjable antilliscant i de seguretat, que deixa veure la sorra que hi ha sota amb un fantàstic joc de llums.
L'ambient el realça un vidre mirall col·locat en el sostre que provoca el reflex de la sorra i del joc de leds, creant una profunditat sense precedents.

vidresif-vidrios-grandes-dimensiones
vidresif-vidrios-grandes-dimensiones

A més, l'escala principal
compta amb una lluerna fabricada amb vidre aïllant amb capa selectiva, amb vidre temperat en l'exterior i laminatge per a l'interior.
Gràcies al nostre model KSIFsuperplus que aconsegueix màximes prestacions tèrmiques i protecció solar.


Descobreix tota la informació sobre:
Les baranes exteriors de vidre temperat laminat que protegeixen les piscines del vent i donen més seguretat,
sense interferir la vista, als hostes.


vidresif-vidrios-grandes-dimensiones


Les habitacions, aïllament i infinites vistes

Vidresif ha fabricat per a totes les habitacions el vidre tècnic de gran dimensió KsifPlus, que atorga el màxim aïllament acústic i tèrmic, ja que estan exposades a les inclemències directes del temps, tant a l'estiu com a l'hivern.
Les luxoses habitacions compten amb vidre aïllant amb capa selectiva i doble laminat acústic, del nostre model KSIFplus.


Descobreix tota la informació sobre:
Banys, disseny i control de privacitat OnSif

Se situen en el centre de cada habitació, totalment oberts a l'espai, i queden delimitats per un magistral joc de mampares de vidre temperat laminat amb butiral mat i un separador de bany laminat amb vidre extraclaro i lamina OnSif per a aconseguir més privacitat.
El vidre OnSif, és el vidre tècnic de control de privacitat, que gràcies a la pel·lícula PDLC interior permet canviar l'aparença del vidre: amb un simple corrent elèctric, l'estat del vidre canvia de translúcid a transparent.vidresif-vidrios-grandes-dimensiones
vidresif-vidrios-grandes-dimensiones
vidresif-vidrios-grandes-dimensiones


Descobreix tota la informació sobre:
Àrea Spa-sauna- wellnessIgual que en els banys de les habitacions, la zona Spa-wellnes situada en la planta inferior, també ha estat coberta amb mampares de vidre tècnic temperat laminat amb butiral mat.

vidresif-vidrios-grandes-dimensiones

vidresif-vidrios-grandes-dimensiones
vidresif-vidrios-grandes-dimensiones
vidresif-vidrios-grandes-dimensiones


Un nou projecte on Vidresif demostra que
el seu eslògan és més que paraules, “Bellesa sense límits”
ÚLTIMS PROJECTESUtilizamos cookies analíticas, técnicas, propias y de terceros para ofrecer un servicio de gran utilidad y evaluar el rendimiento del mismo con el fin de mejorar tu experiencia como usuario. Puede usted aceptar estas cookies haciendo clic en “Aceptar y seguir navegando” o si desea más información haciendo clic en “Más información”.