HOTEL
Logo Alagriga
On conviuen
el luxe
i la naturalesa

L'Hotel Alàbriga és un nou complex hoteler amb més de 10.385m2 construïts; en un projecte en el qual luxe i naturalesa conviuen en un mateix espai. Neix com un innovador concepte que combina gastronomia, benestar i cultura en un entorn únic: la platja de Sant Pol a Sant Feliu de Guixols (Costa Brava).

Compta amb 29 habitacions de luxe de 80 i 140 m² amb totes les comoditats, tant com un aparcament de 40 places i un saló chillout amb piscina. També disposa de restaurants i Spa, boutique i una biblioteca amb gran xemeneia, jet privat, un iot de 20 metres d'eslora per a ús particular i un beach club 'exclusiu'.

vidresif-vidrios-grandes-dimensiones

A l'hora d'organitzar el programa l'objectiu era de crear un lloc on l'hoste compti amb les màximes comoditats i pugui relaxar-se, per això es dóna gran importància a serveis auxiliars com majordomia, conselleria, club infantil, passejos amb mascotes, personal shopper, lloguer d'automòbils i organització d'esdeveniments.

Cada racó de Alàbriga està associat amb el món de l'art i el disseny. L'objectiu és convertir-se en el centre de la cultura de referència, oferint exposicions d'art, presentacions de noves col·leccions de moda, lectures teatrals, espectacles de donant o concerts a l'aire lliure, creant així un lloc per a reunir-se amb artistes emergents.

CONNEXIÓ AMB
LA NATURALESA

Els arquitectes responsables de dur a terme aquest projecte, DNA Barcelona Architects, han dissenyat un projecte únic que representa la fusió de terra i mar; seguint la filosofia de “naturalesa, durabilitat i sensibilitat” que encapsulen el seu esperit.

Gràcies al seu magnífic entorn al costat del mar, l'hoste té l'oportunitat de gaudir de la naturalesa des de l'hotel: la platja, el sol, veient… El disseny es basa en generar la màxima interacció entre l'edifici i l'entono.

L'Hotel Alàbriga es caracteritza per un disseny impecablement contemporani. El disseny de la façana reflecteix l'esperit d'innovació i la seva inspiració amb la naturalesa per a brindar un enfocament emocional a l'espai: les formes d'ona i els materials defineixen l'aparença de l'edifici, amb patrons característics que es basen en el moviment de l'aigua.

vidresif-vidrios-grandes-dimensiones
vidresif-vidrios-grandes-dimensiones
DURABILITAT EN ELS SEUS MATERIALS

Aquest projecte hoteler ha estat fabricat amb materials duradors i forts perquè milers d'hostes puguin allotjar-se en les seves instal·lacions. Els seus arquitectes sol han implementat materials d'alta qualitat per a la construcció exterior i interior, col·laborant amb fabricants i partners de referència a nivell internacional.

Vidresif ha proporcionat tots els vidres tècnics de grans dimensions d'aquest espectacular complex hoteler; reforçant la idea de connexió dels interiors amb el seu entorn i connectant els espais a l'aire lliure com a part integral de les habitacions. Els vidres s'han fabricant complint amb les màximes exigències per a oferir solucions avançades en vidre estructural, amb resultats resistents i baix emisivos adequats als requisits dels arquitectes del projecte.

L'ús del vidre enforteix la idea de transparència i connexió amb la naturalesa, creant un entorn atractiu i còmode, amb una il·luminació natural òptima i unes vistes al mar immillorables.

RECONEGUT
EN ELS LUXURY ALL SUITE


Per les seves característiques i el luxe de les seves instal·lacions, l'Hotel Alàbriga ha estat reconegut com un dels millors hotels europeus gràcies als dos guardons rebuts: Millor Luxury All Suite d'Europa segons els World Luxury Hotel Awards i premi Prix Villégiature Awards 2018 al Millor servei d'Hotel a Europa.

SOBRE ELS ARQUITECTES

DNA BARCELONA és un estudi d'Arquitectura, Planificació, Paisatge, Interiors i Disseny, que desenvolupa projectes amb un alt nivell d'innovació dins d'una estratègia global d'internacionalització.

Estan especialitzats en grans projectes, com a hospitals, centres educatius, arquitectura comercial i institucional, hotels i complexos. A més, també s'han especialitzat en projectes de luxe per a clients importants, unint la innovació amb les últimes tendències de mercat i disseny en cadascuna de les seves propostes.

vidresif-vidrios-grandes-dimensiones

ÚLTIMS PROJECTESUtilizamos cookies analíticas, técnicas, propias y de terceros para ofrecer un servicio de gran utilidad y evaluar el rendimiento del mismo con el fin de mejorar tu experiencia como usuario. Puede usted aceptar estas cookies haciendo clic en “Aceptar y seguir navegando” o si desea más información haciendo clic en “Más información”.