LLUM NATURAL

DES DE TOTS
ELS ANGLES

Noves instal·lacions Payper

Payper, companyia líder nacional en fabricació de maquinària per a solucions de pesatge, ensacat i paletizació,
ha traslladat les seves instal·lacions a una nova i moderna planta situada a Bell-lloc (Lleida), projecte de l'industrial Viran3.

Innovació
i tecnologia

El vidre reflex corporatiu de la projecció de la companyia. Les noves instal·lacions reafirmen el lideratge de Payper en la seva activitat, amb uns amplis, moderns i impressionants espais amb grans obertures en vidre tècnic. El nou centre, vestit amb vidres d'altes prestacions, acull les noves oficines de 3 plantes, l'increïble vestíbul corporatiu i l'espectacular ascensor central, a més de les escales d'accés, protegides amb vidre de seguretat.

vidresif-vidrios-grandes-dimensiones
vidresif-vidrios-grandes-dimensiones
vidresif-vidrios-grandes-dimensiones
vidresif-vidrios-grandes-dimensiones

Llum des de
tots els angles

El nou edifici l'inunda una càlida i confortable llum natural, a través d'una majestuosa façana central realitzada en vidre tècnic de gran dimensió, i coronada amb una grans claraboies superiors que recorren la part principal de l'edifici corporatiu.

La llum natural, segueix present en cada espai i en cada cantonada interior, gràcies a l'eix central que forma l'avantguardista ascensor i l'escala, tots dos realitzats en vidre. Un gran bloc que comunica totes les plantes, on el vidre continua omnipresent en les separacions entre oficines i sales, espais comuns i passadissos.

vidresif-vidrios-grandes-dimensiones
vidresif-vidrios-grandes-dimensiones

Disseny i sobrietat
en fusta natural

El nou edifici corporatiu llueix excel·lència i estil, gràcies als materials utilitzats al costat del vidre, tant en la part exterior com en la interior. Una cuidada gelosia de fusta és el nexe entre l'interior-exterior, creant una atmosfera de tranquil·litat en el treball, i revestint alhora parts exteriors de la façana i sent les baranes dels espais comuns, en totes les plantes.

L'exterior, de color gris fosc contrasta amb la fusta natural, les llargues franges en gris clar per a les obertures laterals, i la imponent retolació en vermell amb el logotip de la firma industrial.

Un magnífic projecte firmat per l'industrial Viran3, que hem tingut el plaer de compartir, assessorar i fabricar els diferents vidres tècnics que sol·licitava el modern edifici.

vidresif-vidrios-grandes-dimensiones
vidresif-vidrios-grandes-dimensiones

Transparència i protecció Interior
Laminat incolor 1010.2
Tancaments i separacions interiors amb algunes unitats de gran dimensions

vidresif-vidrios-grandes-dimensiones
vidresif-vidrios-grandes-dimensiones
vidresif-vidrios-grandes-dimensiones

Sobre Payper:

PAYPER, fundada en 1973, és la companyia líder en la fabricació de maquinària per a solucions de pesatge, ensacat i paletización, a nivell nacional i un dels principals en tota Europa.

PAYPER desenvolupa i fabrica màquines ensacadores per a tota mena de sòlids a granel, com a pólvores i granulats. A més d'altres gammes de productes com són els paletitzadors i les línies completes, per a diferents sectors. Localitzada en les noves instal·lacions de 8.000m² i amb una plantilla superior als 100 empleats.

Més informació
Veure video

Industrial
Viran3


ÚLTIMS PROJECTESUtilizamos cookies analíticas, técnicas, propias y de terceros para ofrecer un servicio de gran utilidad y evaluar el rendimiento del mismo con el fin de mejorar tu experiencia como usuario. Puede usted aceptar estas cookies haciendo clic en “Aceptar y seguir navegando” o si desea más información haciendo clic en “Más información”.