La Roca Village

Vidresif present a la remodelació
de la Roca Village

Vidres especials que vesteixen els concorreguts i agradables carrers
de la referent destinació internacional de 'Luxury Shopping' a l'àrea de Barcelona.

vidresif-vidrios-grandes-dimensiones
vidresif-vidrios-grandes-dimensiones

El prestigiós estudi d'arquitectura L35 s'ha inspirat en edificis del patrimoni arquitectònic català i ha utilitzat tècniques artesanals, amb una reinterpretació contemporània en l'ús de forges, mosaics o pedra natural realitzats per artesans catalans.
Les finestres i balconeres de fusta, signades per Roi (Deko Grup-35), mantenen la cuidada estètica de tots els edificis i aporten els nivells d'aïllament requerits, per a la Certificació Breeam Excellent (Certificat Internacional que valora la sostenibilitat ambiental dels edificis).

vidresif-vidrios-grandes-dimensiones

Roi (Deko Grup-35) empresa referent en el disseny i fabricació de tancaments en fusta ha estat la responsable de les finestres i balconeres de fusta, de la recent remodelació de la Roca Village, amb vidres de Vidresif.

La Roca Village ha anat ampliant les seves instal·lacions en aquests 23 anys, amb l'última fase realitzada durant el 2019-21, amb més de 18 noves boutiques, zones ajardinades i restaurants.

La Roca Village ha confiat en la firma Roi per al disseny i fabricació de les finestres i balconeras de les boutiques, restaurants i equipaments comuns. Una sòlida confiança que Roi també ha tingut sempre amb Vidresif, amb el subministrament de tots els vidres de grans dimensions i vidres especials que vesteixen els concorreguts i agradables carrers de l'emblemàtica destinació internacional de Luxury Shopping.

vidresif-vidrios-grandes-dimensiones

Informació tècnica:


Envidrament:
Vidre aïllant amb vidre de capa selectiva, que aporta protecció solar i un molt bon aïllament tèrmic
exterior KSIFsuperplus VISION 72 66.2
càmera 15mm. amb Argó 90%
interior laminat 44.1
En quant a l'aspecte, ofereix un nivell de transparència molt elevat i baixa reflexió

Perfileria:
Roi Plus 69

Fusta:
Iroko FSC 100%
Vernís a l'aigua en colors RAL a la carta

vidresif-vidrios-grandes-dimensiones

Dades de l'remodelació

Value Retail Spain ha invertit 50 milions d'Euros 18 noves boutiques i 850 places d'aparcament. La reforma generarà més de 170 nous llocs de treball, que se sumen als 1.800 actuals.

Una intervenció urbanística que aposta per l'edificació sostenible. El projecte s'ha construït per a obtenir la Certificació Breeam Excellent, mètode internacional que permet mesurar el grau de sostenibilitat ambiental dels edificis.

Nous espais pensats tant per a les marques com pels visitants, com el Brand & Partners Events Space, una sala de 260 m² que pot albergar a un centenar de persones, ideal per a activitats socials, culturals o presentacions de les marques. També s'ha creat un incubador de marques, un espai que busca ajudar les firmes emergents o consolidades a desenvolupar les seves estratègies de negoci i a generar creixement.

vidresif-vidrios-grandes-dimensiones

Industrial
Roi (Deko Grup-35)

Arquitecte
L35 Arquitectura


Utilizamos cookies analíticas, técnicas, propias y de terceros para ofrecer un servicio de gran utilidad y evaluar el rendimiento del mismo con el fin de mejorar tu experiencia como usuario. Puede usted aceptar estas cookies haciendo clic en “Aceptar y seguir navegando” o si desea más información haciendo clic en “Más información”.