Avantguarda
i compromís energètic

ECODISENY
ULTRA EXCLUSIU

Vidresif presenta l'espectacular habitatge unifamiliar d'ultra-luxe, projecte realitzat per la firma industrial Aluviper i l'estudi d'arquitectura i2G arquitectos.
L'avantguardista i flamant habitatge es fon amb el paisatge, transmetent en cada angle el màxim nivell de tecnologia, disseny i eficiència energètica.

vidresif-vidrios-grandes-dimensiones
L'estudi i2G arquitectes va projectar el luxós habitatge des de l'inici amb el màxim compromís d'eficiència, funcionalitat i fusió amb el paisatge.
vidresif-vidrios-grandes-dimensiones

Singulars formes geomètriques queden magistralment integrades dins del terreny, gràcies a l'elecció de tots els materials:

Un sistema de façana de panells de fusta contralaminada amb trasdossat autoportant interior, amb sistema d'alta prestació energètica mitjançant aïllament de gran gruix per l'exterior.

La coberta amb un acabat superior de terra vegetal, la vegetació de la qual està constituïda per plantes de baix manteniment que permeten maximitzar els avantatges ecològics.

Respecte a criteris de sostenibilitat, el desenvolupament de projecte es realitza segons criteris de ECODISENY apostant per un disseny basat en els principis bàsics de l'arquitectura passiva encaminada cap a una edificació de consum energètic “gairebé nul”, mitjançant aïllament tèrmic continu d'altes prestacions en l'envolupant, eliminació de ponts tèrmics, control de les infiltracions d'aire, ventilació controlada amb recuperació de calor, tancaments d'altes prestacions, optimització de l´energia solars i de la temperatura interior.VIDRE TÈCNIC
I DE GRANS DIMENSIONS

Es tracta d'un habitatge amb més de 200 m² de superfície envidrada, és per això, que el vidre és summament important en el resultat energètic final.
Per a aconseguir-ho s'han utilitzat composicions de vidre amb un nivell d'aïllament tèrmic molt alt O = 0,5 w/m2k.

Totes les composicions de vidre aïllant estan formades per un triple envidrament VidreSIF amb doble càmera de gas argó i doble capa baix emissiva KSIF.
En les zones on la insolació és superior, per a aconseguir baixar el factor solar, s'ha col·locat un vidre de capa selectiva KSIFsuperplus SN 70/35 en la cara 2 del triple envidrament.

Els gruixos s'han definit en funció de les dimensions. En el cas dels vidres de grans dimensions, de gairebé 10 m², la composició del triple envidrament està format per dos vidres de 8 mm i un vidre interior de 6 mm, tots ells termoendurits. La majoria de vidres són termoendurits per a evitar qualsevol risc de trencament per xoc tèrmic
També s'ha instal·lat una gran claraboia exterior de 17 m², format per 4 unitats de vidre temperat i laminatge, amb una composició 12T12T i un PVButiral especial amb protecció solar SG41.

vidresif-vidrios-grandes-dimensiones

Fusteria exterior SCHÜCO:
Porta d'entrada (ADS 90 SI Simplysmart Design Edition)
Portes Corredisses (ASS77PDHI)
Fixos i practicables (FWSGO CV HI i AWS90 SI)

Persianes venecianes exteriors de WAREMA:
Làmines planes de 80 mm, motoritzades i guiades per cables, acabat Ecoclean
En orientacions a l'est i oest, per a contrarestar els efectes
del sol quan sigui necessari.

vidresif-vidrios-grandes-dimensiones vidresif-vidrios-grandes-dimensiones

INDUSTRIAL
Aluviper

ARQUITECTOS
i2G arquitectos

FOTÓGRAFO
Josema Cutillas


ÚLTIMS PROJECTESUtilizamos cookies analíticas, técnicas, propias y de terceros para ofrecer un servicio de gran utilidad y evaluar el rendimiento del mismo con el fin de mejorar tu experiencia como usuario. Puede usted aceptar estas cookies haciendo clic en “Aceptar y seguir navegando” o si desea más información haciendo clic en “Más información”.