vidresif-vidrios-grandes-dimensiones

LA MILLOR PROTECCIÓ:

INVISIBLE I PERMANENT

Vidresif present en el macro complex de 47.000m² batejat com a Projecte Mar

Avantguardistes Oficines i exclusius habitatges amb vistes panoràmiques al mar i a la ciutat de Barcelona. Més de 32.000m² acolliran oficines amb les últimes tecnologies i disseny, i 11.000m² seran destinats per a exclusius habitatges.

vidresif-vidrios-grandes-dimensiones
vidresif-vidrios-grandes-dimensiones

Vidresif participa en aquest macro complex amb la fabricació de totes les espectaculars baranes de les terrasses perimetrals que projecten totes les plantes.
Projecte dirigit per l'industrial de façanes Moyser.

VIDRIO LAMINAT
Compost de 2 temprats de 10mm amb 1,52mm de PVButiral
Nivell de seguretat física 1B1
Nivell de seguretat anti-accident P4A

vidresif-vidrios-grandes-dimensiones

PROJECTE MAR- 22@ BCN

Meridia Capital responsable del projecte integral de transformació de la macro illa urbana, situada en el 22@, en Avinguda Icària entre Badajoz i Àvila, al costat de la Vila Olímpica. Es tracta d'un dels projectes de major envergadura dels quals actualment s'estan realitzant en el 22@. Dins d'aquesta illa urbana es troben l'antiga fàbrica de gel La Sibèria i l'edifici d'Indústries Deslite, que formen part del pla especial de protecció del Patrimoni Arquitectònic Historicoartístic de Barcelona. Meridia Capital conservarà íntegrament tant la façana com l'estructura de tots dos edificis històrics.

vidresif-vidrios-grandes-dimensiones
vidresif-vidrios-grandes-dimensiones

El nou complex posseeix certificació LEED Platinum i WELL Gold

WELL Gold és una qualificació energètica opcional que demostra l'excel·lència de la indústria, mostrant que un edifici ha complert amb els objectius de sostenibilitat, tractant de reduir dràsticament la petjada de carboni dels edificis, així com tractar de millorar la salut i el benestar dels seus ocupants.

Industrial
Moyser

Promotors
Meridia Capital

Constructors
Dragados


Utilizamos cookies analíticas, técnicas, propias y de terceros para ofrecer un servicio de gran utilidad y evaluar el rendimiento del mismo con el fin de mejorar tu experiencia como usuario. Puede usted aceptar estas cookies haciendo clic en “Aceptar y seguir navegando” o si desea más información haciendo clic en “Más información”.