RENOVACIÓ INTEGRAL

EFICIÈNCIA
I INNOVACIÓ
EN ORIGEN

Seu Central Soprema Ibèria

La Seu Central de Soprema Ibèria, companyia líder en productes per a la impermeabilització i l'aïllament, ha sigut renovada íntegrament.
Una important i completa rehabilitació de l'edifici dels anys 70, transformat ara en un nou equipament d'última generació, on la sostenibilitat, la funcionalitat, el disseny i les últimes innovacions tècniques han estat aplicades a les noves instal·lacions.

vidresif-vidrios-grandes-dimensiones
vidresif-vidrios-grandes-dimensiones

Vidresif ha participat en aquesta transversal rehabilitació de la mà de la firma industrial Emmometall. Els vidres tècnics d'altes prestacions juguen un paper preferent en
l'objectiu de convertir la seu central en un exemple de compromís, sostenibilitat i eficiència energètica
on Grup Soprema lidera amb els seus tractaments i aplicacions per a la construcció, a nivell mundial.

VIDRES TÈCNICS

Dues composicions de vidre:

Aïllament tèrmic amb vidre transparent
44.1 /16/ KSIF 44.1

Vidre de massa de color gris que actua de filtre solar junt amb un vidre baix emissiu que aporta l'aïllament tèrmic requerit.
Float Gris 8 Trempat /16/ KSIF 44.1

vidresif-vidrios-grandes-dimensiones
vidresif-vidrios-grandes-dimensiones
vidresif-vidrios-grandes-dimensiones

Sobre Soprema

Grup Soprema és líder mundial en solucions d'impermeabilització, sent un actor clau en el sector de la construcció. La companyia amb 8.424 professionals, amb una facturació de 3.08 bilions d'euros en 2019, té 73 fàbriques, 90 filials d'explotació i més de 4.000 distribuïdors. Té 18 centres d'I+D+I i 22 centres de formació en 8 països. L'èxit mundial de SOPREMA el demostren els milions de m² de productes instal·lats cada any en els climes més diversos i la gran varietat de projectes dels quals formem part. Sistemes d'impermeabilització i aïllament tèrmic i acústic, demostren contínuament la seva fiabilitat i altes prestacions. SOPREMA és sinònim de força i solidesa, de trajectòria d'èxit i de reconeixement mundial de la qualitat dels seus productes i sistemes fiables, duradors i eficients

Industrial
Enmometall


 

Utilizamos cookies analíticas, técnicas, propias y de terceros para ofrecer un servicio de gran utilidad y evaluar el rendimiento del mismo con el fin de mejorar tu experiencia como usuario. Puede usted aceptar estas cookies haciendo clic en “Aceptar y seguir navegando” o si desea más información haciendo clic en “Más información”.