#p

FUSIÓ AMB L'ATMOSFERA

L’estudi d’arquitectura HARQUITECTES, fundat per David Lorente, Josep Ricart, Xavier Ros i Roger Tudó, ha completat i signat una magnífica obra capaç de donar una resposta coherent, respectuosa i honesta amb el seu entorn.

Aquesta casa, de nova planta, s’ubica a Ullastret (Girona) i està construïda a partir d’una planta geomètrica de 330m2 de superfície: una seqüència d’espais encadenats cada vegada més grans que uneixen les zones més domèstiques amb els àmbits més exteriors i salvatges. El mur de la casa va variant el seu gruix per tal d’adquirir una major privacitat en les zones que així ho requereixen: dormitoris, banys, etc.

Es tracta d’una casa-mur, ja que actua com a tanca del jardí que envolta. D’aquesta manera, es recupera la continuïtat urbana i s’experimenta una nova tipologia molt allargada, tota en planta baixa, adaptada a la topografia i a la nova geometria del carrer.

vidresif-vidrios-grandes-dimensiones

FUSIÓ ENTRE L’INTERIOR I EL JARDÍ

INTERIOR

Les galeries geomètriques s’obren a l’exterior amb unes grans portes de fusta i vidre,
que actuen com a transició de la climatologia que rep l’edifici i que evoluciona constantment.

Els tancaments de vidres tècnics que ha subministrat Vidresif en aquest projecte tenen la següent composició:
un exterior laminat 44.1, càmera de 16 mm i vidre interior laminat KSIF baix emissiu 4.1.

EXTERIOR

VIDRE BAIX EMISSIU KSIF

A l’hivern, els vidre baix emissiu KSIF satisfà totes les exigències d’aïllament tèrmic. A part, en tractar-se de dos vidres laminats s’assegura també un aïllament acústic i un nivell de seguretat elevats. Aquestes prestacions s’accentuen amb els tancaments de fusta d’Iscletec, el màxim exponent en estanquitat que resulten el complement idoni per reforçar aquest sistema aïllant.

Amb el bon temps, les galeries que aboquen al jardí es poden obrir totalment convertint-se en un gran porxo obert al jardí. Aquests tancaments en vidre permeten una perfecte ventilació i un control total de la llum solar, traient profit dels seus guanys durant tot l’any.

vidresif-vidrios-grandes-dimensiones vidresif-vidrios-grandes-dimensiones vidresif-vidrios-grandes-dimensiones vidresif-vidrios-grandes-dimensiones

EL JARDÍ

Vidresif sempre ha actuat amb un exigent nivell de treball, responent als més complicats reptes arquitectònics i a les necessitats dels clients. El grup industrial es satisfà i es plau de col•laborar amb excel•lents arquitectes que els obren les portes a la magnífica oportunitat de demostrar l’esforç i perseverança que Vidresif avoca en cadascun dels seus projectes.

vidresif-vidrios-grandes-dimensiones vidresif-vidrios-grandes-dimensiones vidresif-vidrios-grandes-dimensiones vidresif-vidrios-grandes-dimensiones

Imatges cedides per:


ÚLTIMS PROJECTESUtilizamos cookies analíticas, técnicas, propias y de terceros para ofrecer un servicio de gran utilidad y evaluar el rendimiento del mismo con el fin de mejorar tu experiencia como usuario. Puede usted aceptar estas cookies haciendo clic en “Aceptar y seguir navegando” o si desea más información haciendo clic en “Más información”.