#p

Hotel Piolets Park & Spa ****

Luxe i comoditat a peu de pistes

Després de la seva remodelació, l'Hotel Piolets Park & ​​Spa **** s'ha convertit en un referent per als amants de la muntanya i de la natura, i per a les famílies que busquen tranquil·litat i confort.

El nou hotel es troba a 300 m de les pistes d'esquí de Grandvalira sector Soldeu (Andorra), en el qual es pot gaudir de la natura en estat pur durant tot l'any.

ECOTURISME A ANDORRA

Abans de res, el projecte de reforma integral de Park Piolets Mountain Hotel & Spa **** és una aposta pel respecte a l'entorn natural dels Pirineus, d'una riquesa incalculable.

El modern establiment, elegant i confortable, està inspirat i totalment adaptat al seu exterior. Per això, s'han fet servir materials nobles presents en la seva naturalesa més propera i s'han equipat amb comoditats, tecnologia i prestacions d'alta gamma.

Grandvalira és un enclavament excepcional que permet descobrir insòlits paratges naturals com la Vall d'Incles, els Estanys de Ransol o els Llacs de Pessons.

L'hotel és bike-friendly i ofereix totes les comoditats i facilitats per a la pràctica del cicloturisme, tant a les seves instal·lacions com en l'atractiu dels camins que envolten el Piolets Park.

VIDRES D'ALTA RESISTÈNCIA

Vidresif ha proporcionat tots els vidres que requeria la reforma de l'hotel, tant per a les finestres i portes de les 130 habitacions de l'hotel, com per als grans finestrals de la resta de les instal·lacions: recepció, spa, restaurant ...

Per l'adversa climatologia de la zona, es requerien vidres resistents i tolerants als canvis extrems de temperatura, a les fortes nevades, vent i gelades durant els freds hiverns, però que també suportessin les elevades temperatures i la calidesa de l'estiu.

El procés de fabricació i el tractament a què s'exposen els vidres de Vidresif, els preparen per a qualsevol condició, per molt adversa que sigui, i resulten en el producte més resistent i sòlid del mercat.

COMODITAT I CALIDESA

El disseny dels espais de l'hotel busca que els hostes se sentin en el confort d'una llar, tant en els espais comuns com en els privats. Els materials i colors usats en les habitacions aconsegueixen una barreja de calidesa i elegància, que es complementa amb una gran quantitat de llum natural que entra a través de les seves obertures.

Pel que fa a la restauració, el bufet del Piolets Park presenta opcions healthy per preparar esmorzars energètics, així com menús infantils i per a tots els gustos. El seu restaurant bufet de cuina internacional compta amb 8 zones de show-cooking per descobrir la cuina en viu, a més d'un lounge bar ideal per degustar delícies gastronòmiques o còctels de tota classe.

Per recuperar forces per a la següent jornada, els clients també poden trobar relax a l'espectacular àrea de spa & wellness amb vistes a les pistes d'esquí. Disposa d'una zona d'aigües de 1.000 m2, gimnàs i sis cabines de tractament.

Hotel Piolets Park & Spa ****

ÚLTIMS PROJECTESUtilizamos cookies analíticas, técnicas, propias y de terceros para ofrecer un servicio de gran utilidad y evaluar el rendimiento del mismo con el fin de mejorar tu experiencia como usuario. Puede usted aceptar estas cookies haciendo clic en “Aceptar y seguir navegando” o si desea más información haciendo clic en “Más información”.