vidresif-vidrios-grandes-dimensiones

Llum i vistes
fins
a l'horitzó

PROTECCIÓ SOLAR, TÈRMICA I SEGURETAT

Presentem aquest exclusiu habitatge situat al Garraf, projecte del Aluminis J Jurado Industrial especialitzat en fusteria d'alumini amb un ampli portfoli en projectes residencials.

Aquesta majestuosa residència unifamiliar destaca pel seu potent frontal davant del mar. Una arquitectura sòlida, de tres plantes d'alçada, que projecta dues grans pèrgoles que sobresurten de la pròpia estructura de l'habitatge. Un disseny que contrasta amb els vidres tècnics que protegeixen cada planta.

vidresif-vidrios-grandes-dimensiones

L'habitatge presenta un eix central on es situa l'original escala de cargol de l'interior, i a cada lateral d'aquest impressionant eix es distribueixen els amplis i lluminosos espais comuns, a la primera planta, i habitacions a la segona i tercera planta.

vidresif-vidrios-grandes-dimensiones
vidresif-vidrios-grandes-dimensiones

Protecció Solar + Aïllament tèrmic

El vidre requerit per a les grans obertures i les diferents correderes i balconeres ha estat un vidre tècnic que aporti Protecció Solar (exterior) + Aïllament Tèrmic en el vidre interior (baix emissiu).
Exterior: SolarSIF Stopsol Supersilver clair 6 mm temprat #1
Càmera de 18 mm
Interior: KSIF 44.1

vidresif-vidrios-grandes-dimensiones
vidresif-vidrios-grandes-dimensiones

DISSENY
Per un joc de llum i transparència es va sol·licitar un vidre reflectiu a la cara 1 i de massa incolora.

Industrial
Aluminis J Jurado


ÚLTIMS PROJECTESUtilizamos cookies analíticas, técnicas, propias y de terceros para ofrecer un servicio de gran utilidad y evaluar el rendimiento del mismo con el fin de mejorar tu experiencia como usuario. Puede usted aceptar estas cookies haciendo clic en “Aceptar y seguir navegando” o si desea más información haciendo clic en “Más información”.