T’ACONSELLEM … ARCHITECT WORK 2018
Publicada el 08/01/18

arquitectos sector feria
Vidresif, apassionats de l’arquitectura, contribueixen en la difusió de les darreres novetats i trobades del sector. Per a tots aquells que comparteixen el seu caràcter innovador, el grup industrial aconsella reservar una data primordial al calendari: 14 i 15 de febrer del 2018.

L’ARCHITECT @ WORK de Barcelona presenta una nova edició, amb l’assistència d’una gran quantitat d’arquitectes, interioristes i professionals del sector de la construcció, que presenciaran les últimes novetats de fabricants i distribuïdors.

Amb un fantàstic calendari de conferències, aquest esdeveniment resulta en un perfecte networking i mostra de l’últim en construcció i arquitectura.

No et perdis les ponències d’aquesta fira amb entrada gratuïta:

CONFERÈNCIES 14 FEBRER

La fusta que ve
15:00
David Baena – BCQ Arquitectura Barcelona

La fusta sempre ha estat present en la construcció, bé per tractar-se d’un material amb unes propietats idònies per al seu ús estructural de forma immediata, bé per ser capaç de satisfer les necessitats de tancament tant en façanes com en cobertes.

Total Recall – Referència a l’essencial
17:00
Gus Wüstemann – Gus Wüstemann Architects

L’interès en les estructures elementals i la fascinació per la sensualitat dels materials naturals i verges com la fusta, són la base per al pensament radical de Gus Wüstemann Architects.

CONFERÈNCIES 15 FEBRER

Ritmes i patrons
15:00
Josep Ferrando Bramona – Josep Ferrando Architecture

Ritmes i patrons involucren una intrínseca dualitat entre el unitari i el col•lectiu; és a dir, entre la condició entitaria i, en aquest sentit, autònoma dels elements que la componen i la seva integració dins d’un conjunt més gran.

Organitzant la fusta
17:00
Xavier Ros Majó – Harquitectes

Durant els gairebé vint anys de treball de l’estudi, en HARQUITECTES han treballat en projectes on la fusta és element fonamental. Són molts els projectes on utilitzen, amb tot el seu potencial, la fusta com a material de construcció.

Pots registrar-te fent clic al següent enllaç i completant les dades.