VIDRESIF ESPECIAL HOTELS
Publicada el 15/05/18

hoteles vidrios grandes dimensiones
Amb la presentació de l’avantguardista Hotel OD Barcelona el passat mes d’abril, aprofitem per fer un repàs dels nostres projectes més destacats en el sector del turisme.

Totes les obres en què ha intervingut Vidresif són construccions singulars, ja sigui per la seva localització, pels requeriments sol·licitats o per les peticions que requerien. Vidres de grans dimensions per a grans hotels.

El grup industrial aporta el seu coneixement i tecnologia per a cobrir totes les necessitats indispensables. L’exigència de cada projecte i l’assessorament tècnic personalitzat per part de l’equip, els ha situat com a líders del sector, actuant tant a nivell nacional com internacional en diferents àmbits. Vidresif ha estat reconegut per col•laborar en destacats projectes al llarg de la seva trajectòria:

Actuacions a la ciutat de Barcelona amb una elevada protecció acústica com al recent Hotel OD Barcelona, l’Hotel NH Collection Barcelona Tower, el luxós Gran Hotel La Florida de El Tibidabo, l’Hotel Hilton de Diagonal Mar o el rústic Hotel Mas Solà a Santa Coloma Farners; projectes a les Illes Balears on es requereix una major protecció solar com al majestuós Melià INNSIDE Palma Bosque ubicat a Mallorca; a més d’hotels d’alta muntanya en què hi ha un fort contrast tèrmic entre l’estiu a hivern com a l’Hotel Piolets Park & Spa situat a peu de pistes de Soldeu, un dels varis projectes intervinguts a Andorra.