Per fora i per dins… Reflectim innovació, qualitat i compromís.
Publicada el 18/05/17

Una frase que com bé indica el verb, Vidresif reflecteix una trajectòria empresarial sòlida i preparada per afrontar grans reptes nacionals i internacionals.

Més de 20 anys han passat des que l’empresa Vidresif va iniciar la seva important trajectòria en el sector del vidre.

L’empresa industrial, fundada el 1994, es dedica a la transformació integral del vidre, dissenyant i fabricant amb les màximes exigències tèrmiques, acústiques i de protecció total tancaments per a grans instal·lacions, com són façanes per a exteriors d’oficines, indústries, centres comercials o hospitals, com per a finestres per habitatges i solucions d’interiors-decoració.

La firma catalana, amb una forta i sòlida filosofia, ha viscut grans moments en el sector de la indústria i de la construcció, i també ha patit la dura i llarga situació que ha provocat la crisi a escala mundial.

A diferència d’altres firmes industrials, Vidresif sempre ha apostat pels valors de la innovació, la investigació, el disseny i la màxima qualitat i compromís en tots els seus productes. És per això, que l’empresa ha anat superant la crisi conjuntural i, a més, ha aconseguit consolidar-se com una marca referent en la transformació del vidre amb infinites solucions tècniques per a tancaments de grans dimensions exteriors i interiors.

El seu alt coneixement i especialització l’han situat cen un sòlid i durador partner tècnic per a les principals firmes d’enginyeria i arquitectura, i en una important marca independent per a les grans fàbriques multinacionals de vidre, les quals treballen i investiguen amb ells de manera habitual.

Vidresif compta amb un reconegut i valorat equip humà, fruit de la seva política de formació i investigació, juntament amb unes modernes instal·lacions de més de 8.000m2 a la tranquil·la població de Banyoles (Girona).

Les seves línies de transformació i fabricació de vidre de grans dimensions són un referent en el sector, amb una moderna planta industrial que distribueix de forma magistral tots els processos de mecanitzat i transformació del vidre per cobrir qualsevol necessitat i requeriment amb vidres de seguretat, laminats, temperats, termo endurits i estructurals. A més, el seu excel·lent servei cobreix tot el circuit amb una flota pròpia de camions especials capaç de lliurar els seus vidres tècnics arreu del món.

És per aquesta raó que Vidresif, després d’aquesta llarga trajectòria, presenta amb gran orgull i il·lusió la seva nova imatge i web corporativa, que l’acompanyarà en la seva pròxima etapa comunicant a través de newsletters, xarxes socials i de la seva web, les novetats, els últims projectes realitzats, i els nous productes, al costat d’un actiu pla de workshops, els quals convidem a tots els apassionats de l’arquitectura i disseny a estar atents.

Més info: www.vidresif.com

Tags: PREMI, innovacio,