2018: Objectius realitzats i grans reptes per complir
Publicada el 13/12/18


Vidresif es va fundar el 1994 i porta des de llavors superant, any rere any, tots els projectes amb la màxima qualitat, eficiència i compromís.
Un any que actua com a introducció al 2019, data en què l’empresa compleix 25 anys i que projecta amb una consolidada experiència, una contínua innovació i amb la màxima il·lusió per complir amb èxit els grans reptes i desafiaments que ha marcat en els propers anys.

COMUNICACIÓ
Aquest any Vidresif ha participat en reconeguts esdeveniments, com l’exclusiu Architect@Work, celebrat a Barcelona; com Patrocinador Oficial en el lliurament dels Premis d’Arquitectura de Girona; present com industrial a la Inauguració Oficial de la nova façana del Col·legi d’Arquitectes de Barcelona o a les edicions prèvies de presentació de VETECO Glass, organitzades a Barcelona i Madrid, a més d’estar present com a ponent a la taula rodona de VETECO Glass, que va tenir lloc el mes passat.

Vidresif no només ha assistit i participat activament en aquests esdeveniments, sinó que ha organitzat actes propis en què el vidre tècnic i de grans dimensions ha estat l’únic protagonista del seu programa #EventSif. Unes satisfactòries jornades tècniques dirigides en exclusiva a arquitectes, aparelladors i industrials, i en col·laboració amb prestigiosos estudis d’arquitectura. Vidresif ha impartit amb gran èxit jornades a Eivissa, Mallorca, Girona i Andorra, amb la finalitat de compartir el seu coneixement i solucions per donar resposta a les noves tendències i exigències del mercat. Gràcies a la seva bona acollida, continuarà amb el seu programa en altres demarcacions amb noves edicions.

PROJECTES
Alguns dels projectes més destacats d’aquest any, on Vidresif ha proporcionat els vidres tècnics i de grans dimensions: el modern i cèntric Hotel OD a Barcelona, el avantguardista Museu-Hotel “La Fortalesa” a Girona, la remodelació de l’Hotel Piolets Park & Spa a Andorra, la remodelació de la nova façana de l’icònic edifici del COAC a Barcelona, o l’edifici de Cajamar de Caixa Rural, reconegut com un dels millors projectes en la gala dels VIII Premis d’Arquitectura i Disseny de Porcelanosa Grup, celebrada a l’Hotel Ritz de Madrid.

També destaquen grans construccions particulars en habitatges singulars com la Casa Retina o la Casa 1413, ambdues guardonades amb reconeguts premis, com els XIV Biennal Espanyola d’Arquitectura i Urbanisme (BEAU) o en els Premis d’Arquitectura de Girona. Vidresif ha consolidat la seva activitat a les Illes Balears i a Andorra amb múltiples i especialitzats projectes, a més d’expandir la seva àrea d’actuació a França amb projectes de referència com és la nova seu social d’Airbus a Toulouse-Blagnac.

Finalment, Vidresif ha finalitzat durant aquest trimestre altres impressionants projectes, pendents de publicar, com l’espectacular Finestrelles Shopping Centre, la nova façana de la prestigiosa escola de negocis EADA o les noves instal·lacions de l’empresa de cartonatges Tavil.

Tots aquests èxits s’han vist reflectits en diversos mitjans i publicacions, tant en premsa escrita com on-line. Plataformes com Vítria, Novoperfil, Promateriales, Arquitectura y Diseño o Art de Viure han fet ressò de les seves intervencions i han inclòs alguns les seves intervencions com a exemples de referència en l’arquitectura actual.

INNOVACIÓ
Aquest any, també ha estat rellevant pel llançament de nous articles i l’ampliació del especialitzat catàleg de l’empresa.
La incorporació de solucions, ja existents en els seus treballs, però no incorporades de forma oficial, com és el concepte TotalSif, el vidre OnSif amb control de privacitat o el vidre extra-clar. Una nova generació de vidres tècnics que donen resposta als màxims nivells d’aïllament tèrmic i acústic, disseny i seguretat que se li poden exigir a un tancament en vidre.

Un any que tanca amb el màxim agraïment a tots els seus clients i col·laboradors, i que reforça encara més el seu camí a seguir treballant amb la màxima qualitat, innovació, especialització i servei tècnic per complir els compromisos que requereix els projectes del demà.