BOLET-ANDORRA, Projecte Vanguardista
Publicada el 13/05/20


Vidresif consolida la seva presència a Andorra amb un nou projecte dirigit pels arquitectes: Lluís Ginjaume, de Ginjaume Arquitectura i Paisatge, i Gerard Veciana i Beti Faura de Arteks Arquitectura, la firma industrial Construcciones Metálicas Barceló i l´enginyeria Beal AEC

La construcció de 6 “habitatges pati” que forma part del projecte de reforma global i ampliació de l’edifici existent.

Màxima eficiència energètica
L’edifici ha estat concebut per a aconseguir el màxim estalvi energètic, amb uns habitatges més eficients i confortables:
Sistemes aero-tèrmics d’alta eficiència energètica per a la producció de climatització, sòl radiant per a l’hivern i refredament a l’estiu, protecció solar amb persianes orientables en la façana oest.


Vidresif complementa aquests valores amb triple vidre, format amb dos vidres de baixa emissivitat que responen al seu compromís d’eficiència energètica i protecció del medi ambient.

Els vidres tècnics de Vidresif estan totalment orientats a oferir el més alt nivell d’aïllament tèrmic, acústic i control solar que contribueixen a un consum més sostenible i eficient.

Veure el projecte
https://vidresif.com/index.php?v=bolets&i=ca


Utilizamos cookies analíticas, técnicas, propias y de terceros para ofrecer un servicio de gran utilidad y evaluar el rendimiento del mismo con el fin de mejorar tu experiencia como usuario. Puede usted aceptar estas cookies haciendo clic en “Aceptar y seguir navegando” o si desea más información haciendo clic en “Más información”.