Celebrem la 1a carrera DragonBoat by Vidresif, dins del Programa de comunicació interna #Salut&Benestar Vidresif #Valordemarca
Publicada el 13/09/22

El dissabte passat, dia 10 de setembre, començava el dia un sol radiant per a celebrar la 1a carrera DragonBoat Vidresif.
Més de 40 persones de totes les àrees de Vidresif, s’unien per a celebrar la 1a Carrera DragonBoat, dins del programa de Comunicació interna #Salut&Benestar Vidresif #Valordemarca.
Un magnífic dia que compartim entre divertides proves de coordinació entre grups, fins a les extenuants tandes de DragonBoats,
amb dues proves classificatòries entre els 4 equips de 10 persones, i una renyida final entre l’equip vermell (1r) i l’equip blau (2n).
Una jornada que va ser seguida per familiars i amics, amb un pica-pica final, i el lliurament de medalles en el CN Banyoles.

Agraïm a tots els participants i acompanyants per haver fet realitat, la primera jornada esportiva i familiar centrada en la Salut&Benestar en Vidresif.
Un programa que segueix aquest octubre, amb la jornada d’Innovació & robòtica dedicada a fills/es entre 4- 18 anys, en col·laboració amb https://innovateducacio.cat/
i Vidresif (patrocinador del campionat internacional VEX, per a joves talents).

Vidresif #Valordemarca


Utilizamos cookies analíticas, técnicas, propias y de terceros para ofrecer un servicio de gran utilidad y evaluar el rendimiento del mismo con el fin de mejorar tu experiencia como usuario. Puede usted aceptar estas cookies haciendo clic en “Aceptar y seguir navegando” o si desea más información haciendo clic en “Más información”.