Vidresif patrocinador dels Premis d´Arquitectura de les Comarques de Girona
Publicada el 14/10/20

Vidresif patrocinador dels Premis d´Arquitectura de les Comarques de Girona, com cada any, donant valor a tots els professionals que participen per una arquitectura i edificació de qualitat i respecte pel nostre entorn.

 

Agraïm el suport del Col·legi d´Arquitectes, que malgrat la situació actual que vivim, treballem junts, per presentar iniciatives i noves solucions en vidre d´altes prestacions,
i el nostre habitual i proper assessorament tècnic a tots els arquitectes i professionals del sector:
http://www.premisarquitecturagirona.cat/media/

 

A més, dins del nostre pla d’objectius “màxima especialització i excel·lent assessorament tècnic” us informem que estem treballant en el nou canal privat-web
per presentar una Àrea Privada, on publicarem en breu les fitxes tècniques, comparatives i informació d´interès tècnic per a l´arquitecte i l´industrial.

Podeu ja registrar-vos al nou apartat, on us informarem molt aviat dels primers documents tècnics per a què pugueu accedir i consultar de manera ràpida i pràctica.
https://vidresif.com/area-privada-login/es


Utilizamos cookies analíticas, técnicas, propias y de terceros para ofrecer un servicio de gran utilidad y evaluar el rendimiento del mismo con el fin de mejorar tu experiencia como usuario. Puede usted aceptar estas cookies haciendo clic en “Aceptar y seguir navegando” o si desea más información haciendo clic en “Más información”.