CASA NAAN A ANDORRA LA VELLA
Publicada el 28/11/18


Un nou i últim projecte de Vidresif per l’Especial Andorra: aquest espectacular xalet a Andorra la Vella. L’estudi responsable, Enric Dilmé Arquitecte, ha dissenyat aquesta obra al voltant de les seves espectaculars vistes i de la seva llum natural.

Vidresif ha atorgat a tot l’habitatge vidres sota emissius amb un perfecte aïllament que, juntament amb les propietats de la façana, ha permès assolir l’etiqueta energètica de tipus A +. Menys d’un 1% dels habitatges aconsegueixen aquesta qualificació, el que demostra l’elevada conscienciació ecològica dels arquitectes i la gran quantitat de recursos que s’han destinat per a aconseguir-ho.

VEURE CASA NAAN

Amb aquest projecte tanquem l’Especial Andorra d’aquest any, a l’espera de noves obres en construcció per als pròxims mesos. No et perdis la resta de projectes que conformen aquesta campanya:
Edifici Capri
Estació d’Autobusos Nacional d’Andorra
Hotel Piolets Park & Spa


Utilizamos cookies analíticas, técnicas, propias y de terceros para ofrecer un servicio de gran utilidad y evaluar el rendimiento del mismo con el fin de mejorar tu experiencia como usuario. Puede usted aceptar estas cookies haciendo clic en “Aceptar y seguir navegando” o si desea más información haciendo clic en “Más información”.