EADA, finalista en The Vanceva® World of Color Awards™2020, 6 candidats entre més de 300 projectes presentats
Publicada el 31/08/20

Ens complau anunciar-los que divendres passat es va comunicar oficialment la selecció dels finalistes de l’especialitzat concurs internacional The Vanceva® World of Color Awards™

Els finalistes són:
Museum of Fini Arts (USA), Kaleidoscope (la Xina), Galerie Artem (France), OSZO 44 – The Chromatic Circle of Johannes Itten (Switzerland), Taipei Performing Arts Centri (la Xina) i
EADA- Business School a Barcelona, presentat per Vidresif.

6 finalistes entre més de 300 increïbles projectes presentats.
El resultat del magnífic projecte signat per l’estudi d’arquitectura B-CDB ARQUITECTURA, dirigit pels arquitectes Humbert Costas i Carlos Durán, i l´empresa industrial Muntatges Sasoi, responsable de la instal·lació de l’espectacular façana exterior de vidres de colors.

Vidresif s’enorgulleix de la selecció del projecte de EADA-Business School entre els tan sols 6 finalistes escollits.
Un projecte que reflecteix l’especialitzat i transversal treball multidisplinar realitzat entre l’estudi d’arquitectura B-CDB, Muntatges Sasoi i Vidresif en la fabricació i transformació del vidre tècnic, amb l’especialitzat assessorament de la firma EASTMAN, fabricant de Vanceva.
Una complexa i laboriosa elecció dels butirales de color per a la “pell exterior” del Col·legi de Negocis situat en el centric c/Aragó, de la ciutat de Barcelona.

A causa de la situació actual, la Cerimònia se celebrarà a l’octubre i en format online.
Li mantindrem informat en el nostre butlletí i xarxes socials.
Més informació:
https://www.vanceva.com/


Utilizamos cookies analíticas, técnicas, propias y de terceros para ofrecer un servicio de gran utilidad y evaluar el rendimiento del mismo con el fin de mejorar tu experiencia como usuario. Puede usted aceptar estas cookies haciendo clic en “Aceptar y seguir navegando” o si desea más información haciendo clic en “Más información”.