LLUM DES DE TOTS ELS ANGLES
Publicada el 14/09/21

luz-proyecto-payper-vidresif-vidrios-tecnicos

 

El nou edifici de la companyia Payper l’inunda una càlida i confortable llum natural, a través d’una majestuosa façana central realitzada en vidre tècnic de gran dimensió, i coronada amb unes grans claraboies superiors que recorren la part principal de l’edifici corporatiu.

La llum natural, segueix present en cada espai i en cada cantonada interior, gràcies a l’eix central que forma l’avantguardista ascensor i l’escala, tots dos realitzats en vidre. Un gran bloc que comunica totes les plantes, on el vidre continua omnipresent en les separacions entre oficines, sales, espais comuns i passadissos

Un magnífic projecte firmat per l’industrial Viran3, que hem tingut el plaer de compartir, assessorar i fabricar els diferents vidres tècnics que sol·licitava el modern edifici.

 

Veure Projecte


Utilizamos cookies analíticas, técnicas, propias y de terceros para ofrecer un servicio de gran utilidad y evaluar el rendimiento del mismo con el fin de mejorar tu experiencia como usuario. Puede usted aceptar estas cookies haciendo clic en “Aceptar y seguir navegando” o si desea más información haciendo clic en “Más información”.