Èxit de la Jornada tècnica a EADA Business School
Publicada el 10/10/19

Ahir, dimecres 9 d’octubre, va tenir lloc la Jornada tècnica a EADA Business School, que va organitzar Vidresif junt amb tots els protagonistes de la reforma integral de l’edifici d’EADA, amb motiu de la inauguració, on el vidre tècnic va ser el protagonista.

La tarda va començar amb la presentació del projecte, de la mà dels arquitectes Carlos Durán, Humbert Costas de B-CDB Arquitectura, i Josep Maria Oller d’AT3 Oller-Peña, responsables del projecte de la reforma integral de l’edifici d’EADA, on es va respirar un ambient molt agradable i de bona sintonia entre els ponents.

La ponència va continuar per part dels tècnics industrials, que van fer possible la magnífica façana, David Estany director tècnic de Montajes Sasoi, Raimon Ribó enginyer tècnic industrial de Technal i Wicona, i Agustí Bulbena, director tècnic de Vidresif, qui va subministrar tots els vidres interiors i exteriors.

La presentació va acabar amb una ronda de preguntes, on els assistents, entre ells arquitectes, tècnics i professionals del sector, van tenir l’oportunitat de fer preguntes sobre l’edifici i sobre els vidres que formen part de l’espectacular façana.

Després de la presentació, que va ser molt interessant i on es van poder conèixer totes les fases del treball de la reforma, va ser el torn per la visita guiada per l’edifici. Coneixent tots els detalls i racons dels quals es van parlar durant l’explicació del projecte, i observant la façana des de l’interior.

Per finalitzar l’esdeveniment, tots els assistents vam poder brindar per finalitzar aquesta magnífica tarda, el brindis va tenir lloc a la vuitena planta, tot i haver estat una tarda grisa i amb pluja vam poder gaudir d’unes vistes espectaculars a l’Eixample.

 

Des de Vidresif volem agrair als ponents per la seva participació, i a la institució d’EADA Business School per deixar-nos dur a terme la trobada a les seves instal·lacions. I sobretot als assistents que van formar part de la jornada.

 


Utilizamos cookies analíticas, técnicas, propias y de terceros para ofrecer un servicio de gran utilidad y evaluar el rendimiento del mismo con el fin de mejorar tu experiencia como usuario. Puede usted aceptar estas cookies haciendo clic en “Aceptar y seguir navegando” o si desea más información haciendo clic en “Más información”.