La innovació i el disseny, elevats a l’infinit
Publicada el 26/05/17

construmat 2017 alumilux metallux stand feria barcelona

Vidresif col•labora amb ALUMILUX & METALL-LUX en el seu impactant stand de la BBConstrumat 2017

Vidresif presenta la seva nova imatge corporativa i pla de comunicació deixant empremta a la Barcelona Building Construmat 2017, l’esdeveniment del Sector de la Construcció més prestigiós a l’àmbit nacional.

La fira, que s’ha celebrat del 23 al 26 de maig al recinte de Gran Via de la Fira de Barcelona, ​​ha posat aquest any tot el seu interès en la innovació i les noves tecnologies aplicables a materials, processos constructius i serveis destinats a la construcció.

Vidresif ha estat present a la BBConstrumat 2017 de manera indirecta a través de diversos stands: TECHNAL, VITROCSA BY PLANTALECH i ALUMILUX & METALL-LUX, guanyador del reconegut premi al millor stand de la Barcelona Building Construmat 2017.

Vidresif demostra la seva capacitat de transformar-se, adaptar-se i ampliar horitzons, amb una gran versatilitat. L’empresa industrial evoluciona i avança davant les exigències del mercat i es consolida com a referent en la transformació del vidre a Espanya i França.

 

Premi Stand Barcelona Building Construmat 2017
El premi al millor stand de la Barcelona Building Construmat, que es va entregar el passat 24 de maig a la firma ALUMILUX & METAL-LUX, incentiva la qualitat de l’arquitectura efímera i valora l’excel•lència tècnica en l’execució de l’expositor.

En aquesta 17ª edició dels Premis, el disseny guanyador de la categoria Stand Barcelona Building Construmat 2017, s’havia de regir per uns criteris d’innovació i sostenibilitat, així com tenir la capacitat de comunicar els valors i el potencial de l’empresa expositora.

ALUMILUX & METAL-LUX va aconseguir impactar al jurat i als visitants de la fira, amb un impressionant stand compost per més de mil cinc-cents perfils d’alumini suspesos a set metres i mig del sostre, que el van fer mereixedor d’aquest premi.

 

Sobre la Barcelona Building Construmat

El saló de la construcció per excel·lència, s’ha celebrat enguany del 23 al 26 de maig a la Fira de Barcelona, ​​commemorant el seu 20 aniversari amb la innovació com a protagonista.

Aquesta reconeguda exposició biennal, converteix la ciutat comtal en l’epicentre de la construcció, reunint a les principals empreses del sector per a trobar oportunitats de negoci i obrir-se a nous mercats.

En aquesta 20a edició, la BBConstrumat s’ha vertebrat al voltant de quatre àrees temàtiques: Industry Arena, un gran espai d’exposició comercial; Future Arena, més de 2.000 metres per descobrir les últimes innovacions; Talks Arena, el punt de debat i de transferència de coneixement del saló, amb congressos sobre l’Habitatge Social, l’Economia Circular i la Innovació i, finalment, el Meetings Arena, una zona d’activitats per impulsar noves oportunitats de negoci i internacionalització.

Així, la BBConstrumat presenta una nova proposta de valor, especialitzant-se en la digitalització i les noves tecnologies que, tot i ser tema recurrent en l’actualitat, cap saló del sector li havia dedicat un espai específic fins al moment.

 

Més informació:

http://www.construmat.com

stand construmat alumilux 2017 stand technal constumat 2017