INVITACIÓ – JORNADA TÈCNICA MALLORCA
Publicada el 05/09/18


Vidresif, especialistes en la fabricació de vidres tècnics de grans dimensions, ha organitzat una sèrie d’esdeveniments formatius de gran èxit a Girona, Barcelona, Eivissa, Andorra i França. Ara, et convidem al nostre proper destí d’actuació el 4 d’octubre a Mallorca.

Mallorca és un dels principals clients de Vidresif. Per això, hem organitzat una jornada especial sobre el vidre tècnic i les infinites possibilitats que ofereix de la mà d’Agustí Bulbena, arquitecte i Director Tècnic i de Qualitat de Vidresif. En aquesta ocasió comptarem amb la participació exclusiva de Guillermo Reynés, arquitecte director i fundador de GRAS, que ens relatarà la seva experiència amb múltiples exemples de casos reals.

GRAS – REYNÉS ARQUITECTES, desenvolupa la seva activitat principalment a Espanya, encara que amb una creixent presència internacional. Destaca per les seves solucions innovadores en harmonia amb el context, així com per l’enfocament audaç i avantguardista dels dissenys. Tot això dóna lloc a una àmplia gamma de projectes arquitectònics d’alt perfil. Per això, estem convençuts que la seva aportació a la jornada tècnica atorgarà un gran valor afegit.

L’esdeveniment compta amb el suport del Col·legi d’Arquitectes de Mallorca i es realitzarà a les seves instal·lacions, al carrer de la Portella, 14. (Palma de Mallorca)

Ens complau convidar a arquitectes, aparelladors, enginyers i interioristes a una jornada d’ASSISTÈNCIA GRATUÏTA que seguirà el següent programa:
17: 45h Benvinguda
18h Ponència Agustí Bulbena i Guillermo Reynés
20:30h Fi de la sessió i inici del còctel amb música en directe
22:30h Fi de l’esdeveniment

A més de ser una jornada de caràcter formatiu, el còctel posterior, que comptarà amb música en directe, crearà el perfecte networking entre professionals. Un fi de sessió en què es podran resoldre dubtes amb els ponents o establir vincles amb altres professionals del sector i apassionats de l’arquitectura.

No et perdis aquesta oportunitat per aprofundir en una matèria al dia de l’actualitat del sector i per crear una sòlida xarxa de contactes per als teus projectes.

Confirma la teva assistència: comunicacio@vidresif.com


Utilizamos cookies analíticas, técnicas, propias y de terceros para ofrecer un servicio de gran utilidad y evaluar el rendimiento del mismo con el fin de mejorar tu experiencia como usuario. Puede usted aceptar estas cookies haciendo clic en “Aceptar y seguir navegando” o si desea más información haciendo clic en “Más información”.