NEIXEN ELS PREMIS VIDRESIF DE PORQUERES PER A DISTINGIR ELS MILLORS TREBALLS DE RECERCA
Publicada el 02/02/23

 

Ens complau comunicar-vos els nous  PREMIS VIDRESIF PORQUERES

Vidresif junt amb l’Ajuntament de Porqueres fem realitat  la 1ª Edició PREMIS VIDRESIF PORQUERES per a fomentar la recerca, innovació i treball en equip entre l’alumnat d’estudis postobligatoris de la comarca del Pla de l’Estany i fomentar treballs d’investigació sobre al municipi de Porqueres.

Un cop presentats, passaran a disposició d’un jurat que serà l’encarregat de decidir quin de tots és el guanyador. El jurat estarà format per un representant de l’empresa Vidresif, un membre de cada institut de la comarca i un membre de l’Ajuntament de Porqueres. L’acte de lliurement dels premis és farà dins els actes de la Revetlla de Sant Jordi que és realitzen cada any a la Biblioteca Carles Fontserè de Porqueres

Aquest guardó premiarà els dos millors treballs de recerca del curs escolar 2023-2024 a la comarca del Pla de l’Estany. El reconeixement contempla dues categories:

  • Premi per al millor treball que versi sobre alguna temàtica relacionada amb l’àmbit territorial de Porqueres.
  • Premi per al millor treball de recerca de la comarca del Pla de l’Estany, sigui de la temàtica i l’àmbit disciplinar que sigui.

A Vidresif reconeixem la necessitat de premiar i retenir el talent que hi ha la comarca entre els joves que d’aquí poc s’incorporaran al món laboral.

Els treballs hauran de ser original i hauran d’estar guiats i avaluats pel professorat designat com a tutor pel seu centre i es podran presentar fins l’1 de desembre d’aquest any. Un cop presentats, passaran a disposició d’un jurat que serà l’encarregat de decidir quin de tots és el guanyador. El jurat estarà format per un representant de l’empresa Vidresif, un membre de cada institut de la comarca i un membre de l’Ajuntament de Porqueres. L’acte de lliurement dels premis és farà dins els actes de la Revetlla de Sant Jordi que és realitzen cada any a la Biblioteca Carles Fontserè de Porqueres

 

VIDRESIF, Valor de marca

#talent #innovació #recerca