NOU PROJECTE: Edifici Capri
Publicada el 16/11/18


Vidresif presenta un nou projecte situat al carrer Callaueta i el carrer de l’Aigüeta, al centre d’Andorra la vellal L’edifici Capri ha patit una remodelació total, adaptant-se a les necessitats, a les noves tecnologies i a les tècniques de la construcció moderna.

Acollint-se al Pla Renova, impulsat pel ministeri de Medi Ambient, s’ha aconseguit reconvertir un edifici de construcció clàssic en un d’última generació, destacant des de la imatge externa de la façana a la vessant més ecològica del conjunt.

La millora del confort tèrmic s’aconsegueix amb la incorporació de fusteries de PVC amb alumini i triple vidre de Vidresif. Aquesta millora contribueix en la disminució en el consum de la calefacció, la qual es complementa substituint la caldera de gasoil per un sistema aerotèrmic.

VEURE PROJECTE


Utilizamos cookies analíticas, técnicas, propias y de terceros para ofrecer un servicio de gran utilidad y evaluar el rendimiento del mismo con el fin de mejorar tu experiencia como usuario. Puede usted aceptar estas cookies haciendo clic en “Aceptar y seguir navegando” o si desea más información haciendo clic en “Más información”.