Nou projecte: HOTEL PIOLETS PARK & SPA ****
Publicada el 08/11/18


LUXE I COMODITAT A PEU DE PISTES
Després de la seva remodelació, l’Hotel Piolets Park & ​​Spa**** s’ha convertit en un referent per als amants de la muntanya i de la natura, i per a les famílies que busquen tranquil·litat i confort.

El nou hotel es troba a 300 m de les pistes d’esquí de Grandvalira sector Soldeu (Andorra), en el qual es pot gaudir de la natura en estat pur durant tot l’any.

Abans de res, el projecte de reforma integral de Park Piolets Mountain Hotel & Spa **** és una aposta pel respecte a l’entorn natural dels Pirineus, d’una riquesa incalculable. El modern establiment, elegant i confortable, està inspirat i totalment adaptat al seu exterior. Per això, s’han fet servir materials nobles presents en la seva naturalesa més propera i s’han equipat amb comoditats, tecnologia i prestacions d’alta gamma.

VEURE EL PROJECTE


Utilizamos cookies analíticas, técnicas, propias y de terceros para ofrecer un servicio de gran utilidad y evaluar el rendimiento del mismo con el fin de mejorar tu experiencia como usuario. Puede usted aceptar estas cookies haciendo clic en “Aceptar y seguir navegando” o si desea más información haciendo clic en “Más información”.