Projectes especial Girona | Patrocinador Oficial dels Premis d’Arquitectura del COAC
Publicada el 23/05/19


Per tercer any consecutiu, Vidresif col·labora a la 22ª edició dels Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona com a patrocinador oficial, organitzada pel Col·legi Oficial d’Arquitectes de Catalunya (COAC).

Vidresif dona suport als projectes realitzats a la Demarcació de Girona, on tenen les seves instal·lacions i des d’on treballen i transformen el vidre per esdevenir referents a nivell mundial. La firma vol reforçar els èxits assolits pel col·lectiu, donant suport a l’emprenedoria, la innovació i apropant-se a la població gironina.

Vidresif patrocinador oficial dels Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona 2019

Tot recolzant els projectes amb denominació d’origen, Vidresif ha intervingut amb els seus vidres tècnics a diversos projectes de les comarques; i ho seguirà fent en reconeixement de la qualitat i el rigor dels seus arquitectes. Alguns dels projectes més destacats han estat:

La Casa Retina dels arquitectes Arnau Estudi d’Arquitectura, mereixedors de diferents premis a nivell nacional i internacional, entre els quals seleccionat a la passada edició dels Premis d’Arquitectura de Girona. Vidresif hi va col·laborar amb els seus vidres de grans dimensions (3244 x 2487 mm), adients per a la filosofia que han seguit els arquitectes en ser vidres baix emissius.

La Fortalesa, el remodelat castell fortí de Sant Julià de Ramis que s’ha convertit en un hotel, museu i restaurant de luxe, on hi treballen reconeguts professionals i s’exposen algunes de les obres més emblemàtiques en joieria i art. També va ser guardonat a la passada edició dels Premis d’Arquitectura del COAC en la categoria Arquitectures + Interiors.

La Casa 1413 de Harquitectes, nominada al prestigiós premi Mies van der Rohe 2019, una obra formada per galeries geomètriques que uneixen les zones domèstiques amb els ambients exteriors més salvatges. Es tracta d’un referent en estanquitat i aïllament tèrmic, amb vidres baix emissius KSIF.

PROJECTES FUTURS

A més, Vidresif està treballant en nous projectes a les comarques de Girona que es publicaran molt aviat i que recolzen el paper de l’empresa en obres amb denominació d’origen; a més de consolidar els vidres tècnics de l’empresa com el màxim exponent en qualitat i excel·lència.


Utilizamos cookies analíticas, técnicas, propias y de terceros para ofrecer un servicio de gran utilidad y evaluar el rendimiento del mismo con el fin de mejorar tu experiencia como usuario. Puede usted aceptar estas cookies haciendo clic en “Aceptar y seguir navegando” o si desea más información haciendo clic en “Más información”.